Model DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE pentru deplasarea în intervalul 23:00-05:00

Comitetul pentru Situații de Urgență a decis ca circulația în intervalul 23:00-05:00 să fie interzisă, cu excepția persoanelor care se deplasează în scop profesional, unei asistențe medicale care nu poate fi amânată, îngrijirea copilului sau a unei persoane în vârstă și deces al unui membru al familiei.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 09:29
Model DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE pentru deplasarea în intervalul 23:00-05:00

Autoritățile au anunțat că declarația pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiția preluării tuturor elementelor prezentate mai sus. Declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația.

Citește și: Model ADEVERINŢĂ de la angajator pentru persoanele care circulă în intervalul 23:00-05:00

Declarația poate fi descărcată de AICI

Autoritățile au decis ca în toate localităţile din România, să fie  interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Deplasarea în acest interval va fi permisă doar în următoarele situaţii, pe baza legitimaţiei de serviciu, a adeverinţei eliberate de angajator sau a declaraţiei pe propria răspundere, în funcţie de situaţie