SCANDALOS! Cum sunt minţite autorităţile de cetăţenii care evită CARANTINA TOTALĂ. „Sunt unii care ies din casă câte o oră!”

Italia, cea mai afectată ţară europeană de coronavirus, este sub carantină după emiterea decretului guvernamental. Astfel, italienii au voie să iasă din casă doar pentru a merge la supermarket sau la serviciu sau pentru a-şi plimba animalele de companie.

25 mart. 2020, 08:16
SCANDALOS! Cum sunt minţite autorităţile de cetăţenii care evită CARANTINA TOTALĂ. „Sunt unii care ies din casă câte o oră!”

Alejandro Gomez (32 de ani), căpitanul Atalantei, a declarat că oamenii din Bergamo, cel mai afectat oraș din Italia din cauza pandemiei de coronavirus, încearcă orice pentru a ieși din izolare, trecând peste orice regulă impusă de statul italian.

Descoperire ŞOC după autopsia pacienţilor decedaţi de CORONAVIRUS. Ce se întâmplă cu COVID-19 după MOARTE

„Cred că la început a fost multă dezinformare și cu toții am luat-o foarte ușor. Ne-am gândit că este doar o altă gripă, un virus ca oricare altul, care apare în timpul iernii, așa că am continuat să trăim o viață normală. Există încă oameni pe străzi. Sunt cei care merg să alerge, cei care scot câinele afară și petrec o oră plimbându-se pentru că sunt plictisiți acasă sau cei care se gândesc să meargă la supermarket”, a declarat Alejandro Gomez.

Veste TERIBILĂ de la un celebru virusolog german. Toate predicţiile pentru 2020 sunt date peste cap

Starul de la Atalanta ține cont de regulile impuse de italieni, iar pentru el, sănătatea primează: „Nu ies la alergat, chiar dacă sunt sportiv și este treaba mea”.

În Bergamo, 22% din medici au căzut bolnavi sau au fost carantinați, a anunţat Guido Marinoni, șeful asociației locale de medici generaliști.