Modul incredibil în care au fost înșelați doi turiști aflați la Milano. Au fost păcăliți de două ori în 10 minute și au povestit totul online

Doi turiști americani au avut parte de experiențe nedorite în Milano. Cei doi au fost păcăliți de două ori în 10 minute și au povestit totul pe Tik Tok. Avertismentul lor a adunat mii de vizualizari. Unii dintre utilizatori au luat în serios avertismentul, iar alții s-au amuzat pe seama naivității americanilor.

05 iun. 2023, 23:56
Modul incredibil în care au fost înșelați doi turiști aflați la Milano. Au fost păcăliți de două ori în 10 minute și au povestit totul online

Doi turiști americani au fost păcăliți de două ori în 10 minute, în timp ce se aflau în Milano. Dacă tot s-au ales cu o pagubă, ei au decis să posteze pe Tik Tok avertismentul referitor la numărul mare de escroci existenți în zonă.

Prima oară, cei doi au fost păcăliți chiar lângă Domul din Milano, atracția numărul 1 din orașul lombard.

”Dacă veniți la Milano, fiți atenți, există, literalmente, escroci absolut peste tot. Am ieșit cam de 10 minute și am fost înșelați de două ori. Prima dată, eram lângă Domul din Milano, care este un loc foarte frumos unde poți face poze. Vine la noi un tip și ne spune: ‘Haideți, lăsați-mă să vă fac o poză pentru trei euro’. Noi am zis, bine, sigur, de ce nu? Așa că ne făcea poze și ne tot zicea: nu, mișcă-te încoace, mișcă-te încolo, mai bine așa, mai bine așa.

Apoi zice, ‘bine, lasă-mă să ți le trimit’. Așa că ne-a trimis 10 poze și a zis că face 30 de euro. Îi spunem: ‘nu, ai spus una la 3 euro. Nu trebuie să ni le trimiți pe toate, doar una e bine’. Iar el zice: ‘nu, pentru că eu vi le-am trimis acum, așa că trebuie să mă plătiți’. I-am răspuns: ‘nu, nu o să te plătim’. El zice: ‘haideți, lăsați-mă să vă duc la bancomat’; așa că ne duce la ATM, care e la o distanță de o stradă de toată lumea”, a fost povstea primei pățanii, postată de americani.

Citește și  Vica Blochina, propunere indecentă de la un bărbat pe Instagram: „Îţi dau 20.000 de euro, dar rămâne între noi”. Cum a reacționat fosta amantă a lui Victor Piţurcă

@getlostwebsite Please be careful!! #reality #storytime #traveltok #milan ♬ original sound – Get Lost

„Următoarea… Acum intrăm într-un castel frumos. Un tip vine la noi și îmi pune o brățară pe umăr și zice: ‘Ia-o, e gratis. Ce doamnă drăguță, un cuplu drăguț, ia asta, ia asta gratis’. Eu am refuzat: ‘E în regulă’. El a spus, ‘Nu, e gratis’. Am zis, ‘bine, super’. Apoi a luat-o, mi-a pus-o la încheietura mâinii, l-a luat pe prietenul meu, i-a pus o brățară și prietenului meu și apoi a zis: ‘ok, 10 euro’. Eu zic: ’10 euro?! Pentru ce?’ El zice: ‘donație, donație’“, a explicat turista păgubită.

Citește și  Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu

Filmulețul postat de cei doi turiști a devenit viral, iar comentariile nu au întrziat să apară. Dacă unii dintre utilizatori au mulțumit pentru avertisment, spunând că vor ține cont de cele povestite, alții s-au distrat pe seama naivității celor doi turiști, păcăliți mult prea ușor.