Moduri ÎNFRICOŞĂTOARE în care alcoolul îţi afectează corpul. Vezi cum te distruge

Nu concepi o vacanta fara cocktailurile tale preferate si nici o baie cu spuma fara un pahar de vin sau sampanie alaturi? Alcoolul este, in mod cert, ingredientul care "condimenteaza" rapid atmosfera unei intalniri romantice, a unei petreceri sau a unui moment intim de relaxare.

24 aug. 2014, 12:59
Moduri ÎNFRICOŞĂTOARE în care alcoolul îţi afectează corpul. Vezi cum te distruge

In timp ce la exterior alcoolul pare sa aiba un efect euforic, calmant si sa instaureze instantaneu buna dispozitie, in interiorul organismului face ravagii.

Iata cateva dintre cele mai nebanuite sau infioratoare moduri in care alcoolul iti afecteaza corpul!

Iti afecteaza rezultatele antrenamentelor sportive

Alcoolul este ca o piedica in calea efortului tau de a slabi prin sport. Antrenamentele viguroase de la sala sau alergarile zilnice sunt inutile daca in serile de dinaintea acestora consumi cantitati mari de alcool. Bautura incetineste arderea grasimilor, blocheaza anumite grupe de muschi (ii poate chiar distruge complet), slabeste rezistenta la efort si grabeste deshidratarea, punandu-ti sanatatea in pericol in timpul exercitiilor.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Paul Gascoigne, TERMINAT de ALCOOL la doar 47 de ani FOTO

Iti afecteaza ADN-ul

ADN-ul tau, sau ceea ce te defineste in mod genetic, poate suferi modificari severe chiar si in urma unui consum moderat de alcool. Este concluzia la care a ajuns un studiu publicat recent in revista „Alcohol”, care subliniaza ca si consumul moderat, „de weekend”, de alcool poate distruge iremediabil structura ADN-ului.

Creste pofta de mancare si ingrasa

Alcoolul este unul dintre cei mai de temut dusmani ai siluetei tale. Potrivit specialistilor, consumul de alcool contribuie la suprimarea hormonului leptina, cel care regleaza senzatia de foame, si duce la cresterea apetitului alimentar. Potrivit cercetatorilor, o distractie de weekend scaldata in alcool poate creste aportul caloric zilnic chiar si pana la 6300 de calorii.

Citeşte continuarea pe Ele.ro