IMAGINI ŞOCANTE. Paul Gascoigne, TERMINAT de ALCOOL la doar 47 de ani FOTO

Paul Gascoigne (47 de ani), fosta mare vedetă a Angliei, are din nou mari probleme din cauza consumului de alcool. Gascoigne a ajuns la spital, după ce vecinii săi l-au găsit căzut în faţa apartamentului său, cu o sticlă de vodcă în mână.

RomaniaTV.net
22 aug. 2014, 06:54
IMAGINI ŞOCANTE. Paul Gascoigne, TERMINAT de ALCOOL la doar 47 de ani FOTO

Paul Gascoigne riscă să rămână fără locuinţă, după ce proprietarul apartamentului închiriat de fostul internaţional britanic în ultima perioadă l-a anunţat pe acesta că va fi evacuat din cauza plângerilor repetate făcute de vecini.

„E foarte trist. Dar adevărul e că Paul a început să bea foarte mult în ultimele săptămâni şi, odată ce acest lucru se întâmplă, există o singură finalitate. Astăzi, paharul s-a umplut. A avut multe pe cap şi acum încearcă să-şi găsească o locuinţă.

Proprietarul său i-a dat 10 zile să părăsească apartamentul şi asta l-a măcinat mult. În mod evident, a fost depăşit de situaţie în ultimele zile şi s-a refugiat din nou în sticlă”, a declarat un prieten al fostului mijlocaş pentru Mirror.

Paul Gascoigne s-a retras din activitate în 2004. De atunci s-a internat de cel puţin şapte ori în clinici de dezalcoolizare, însă de fiecare dată a recidivat, iar situaţia sa e acum dramatică.

IMAGINI ŞOCANTE cu Paul Gascoigne AICI.