Moduri prin care poţi economisi bateria unui smartphone

Publicat: Luni, 12 Mai 2014 14:29 // Actualizat: Luni, 12 Mai 2014 14:29 // Sursa: romaniatv.net

Toți suferim atunci când iconița bateriei de la smartphone ne avertizează că ar trebui să îl introducem la încărcat. În peste 90% din cazuri, această situație are loc atunci când nu ne aflăm în apropierea unei prize.

Tehnologia a avansat incredibil în ultimii ani, smartphone-urile au un ecran mai bun și cu o rezoluție mai mare decât a monitorului pe care lucrăm, performanțele actuale pot fi deja comparate cu computerele de primă generație în care mulți dintre noi am investit economii importante acum 10 ani.

Din păcate, bateriile nu au reușit să țină pasul și sunt zile în care nu izbutesc să susțină activitatea constantă a utilizatorului într-o singură zi. Din punct de vedere tehnologic, bateriile sunt îmbunătățite de la an la an, însă doar pentru a susține performanța mai mare a celui mai recent smartphone, care va avea, în final, tot o autonomie de o singură zi. Până la momentul în care tehnologia va permite crearea de baterii cu o autonomie deosebit de bună, aveți mai jos 10 moduri prin care putem economisi bateria unui smartphone.

1. Opriți telefonul

Da, începem cu cea mai evidentă modalitate de economisire a energiei. Toate, absolut toate smartphone-urile au un mod numit ”Airplane Mode” sau ”Mod Avion”. Activați-l pentru momentele în care sunteți în tranzit pentru o perioadă mai lungă, în metrou de exemplu, sau într-o localitate fără semnal. Așa puteți folosi telefonul pentru a citi un articol sau o carte. Știu, mulți nu își permit acest lux, fiind forțați de job să fie disponibili la telefon “chiar și în somn”.

2. Nu lăsați bateria să ”moară”

Mai multe moduri prin care poţi economisi bateria telefonului pe Playtech.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baterie smartphone economie baterie smartphone smartphone
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 mai 15:17
...
Toți suferim atunci când iconița bateriei de la smartphone ne...
12 mai 14:34
...cazuri, această situație are loc atunci când nu ne aflăm în apropierea unei prize. Citește mai departe… Citeste Tot Da si tu mai...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H