Mohammad Murad va deschide două centre de ajutor social pentru cei cu venituri sub 1.200 lei. „Trăim momente de disperare”

Mohammad Murad, antreprenor cu afaceri în turism şi imobilare, a anunţat că se va lupta pentru a păstra cel puţin 90 la sută dintre angajaţii companiilor pe care le controlează şi va deschide în Constanţa şi Mangalia două centre de ajutor social pentru persoanele cu venituri de până în 1.200 de lei.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 10:48
Mohammad Murad va deschide două centre de ajutor social pentru cei cu venituri sub 1.200 lei. „Trăim momente de disperare”

„Trăim momente de disperare. Nimeni nu știe ce va urma, ce va fi mâine, poimâine. Oare este un test de autoevaluare sau este un blestem pentru păcatele făcute de noi însuși? Mulți dintre noi se află în spitale, alții mai norocoși în carantină și alții mai fericiți în izolare. Iar cei liberi se simt binecuvântați”, a scris Mohammad Murad, într-un mesaj publicat pe Facebook. 

De asemenea, antreprenorul a anunţat că va deschide în Constanța și Mangalia, în următoarele trei zile vom deschide două centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei.

„Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și mai mult bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi. Am comunicat acum trei saptămâni că ne vom trezi cu sute de oameni în șomaj lucru care se întâmplă astăzi și confirm că nu am avut parte de nicio comunicare cu instituțiile abilitate pentru aceste probleme. Iar această pastilă de șomaj tehnic, mai mult seamănă cu o aspirină pentru un bolnav de cancer”, a explicat Mohammad Murad.

Murad le-a mulţumit medicilor și personalului sanitar pentru acțiunile lor, prin care dau dovadă încă o dată că jurământul lui Hipocrate este respectat și echipei care îi stă alături în acest moment.

Potrivit Economica.net, înainte de izbucnirea crizei de coronavirus, omul de afaceri se afla cu câteva luni înainte să deschidă complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere cu 1.200 de camere din Olimp, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1029 persoane infectate cu COVID-19 până joi, 26 martie. 123 de cazuri noi în ultimele 24 de ore


loading...
Partenerii noștri