Mohammad Murad vorbeşte despre bani. Ce a aflat juratul de la Imperiul Leilor după ce a început să-i câştige

Mohammad Murad vorbeşte despre bani. Juratul de la Imperiul Leilor este un antreprenor de succes în industria HoReCa şi a ajuns la o concluzie neaşteptată după ce a început să îşi crească profitul.

04 feb. 2021, 10:24
Mohammad Murad vorbeşte despre bani. Ce a aflat juratul de la Imperiul Leilor după ce a început să-i câştige
Mohammad Murad este un antreprenor de succes în industria HoReCa.

Mohammad Murad

vorbeşte despre bani. Antreprenorul a dezvăluit și care sunt, în opinia lui, lucrurile pe care nimeni nu le poate cumpăra cu bani.

„Preocuparea mea era să fac profit și după aia să am succes, iar acum am ajuns la concluzia că e foarte greu să știi, dacă vrei să dispui de o sumă de bani pentru tine, cum să-i cheltui. Și nu m-am gândit vreodată că va fi o problemă cum să cheltui banii. Nu înseamnă că am prea mulți bani

Mohammad Murad vorbeşte despre bani

Cele mai importante trei lucruri în afaceri sunt: perseverenţă, comunicare şi curaj. Familia, iubirea şi prieteniile nu se pot cumpăra

”, a declarat Mohammad la Pro TV.

Mohammad Murad, jurat în sezonul doi Imperiul Leilor de la Pro TV, este cel mai mare investitor în turismul românesc, fiind proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România, Phoenicia Group. Companiile sale au o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și dețin 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, dar și fabrica de conserve Mandy.

Citeşte şi: Mohammad Murad, disperat de situaţia din turismul românesc: „Avem două variante, ori nu respectăm legea ori intrăm în faliment”

Mohammad Murad, investitor şi în al doilea sezon la Imperiul Leilor

Pe lângă Mohammed Murad, ceilalți patru „lei” de la sezonul doi Imperiul Leilor sunt Dan Șucu (proprietarul Mobexpert), Cristina Bâtlan (fondatoarea brandului de încălțăminte Musette), Dragoș Petrescu (fondator City Grill) și Bogdan Micu (președinte Code4Nature).

Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon și sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate.

Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent. În viața cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a declarat Mohammed Murad.

Imperiul Leilor este un show adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat.


loading...