Mohammad Murad, candidat la primăria Mangalia, cercetat penal pentru că a împărţit pachete inscripţionate cu numele său

Mohammad Murad, candidat independent la funcţia de primar al Mangaliei, este cercetat penal. Acesta a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral. 

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 16:26
Mohammad Murad, candidat la primăria Mangalia, cercetat penal pentru că a împărţit pachete inscripţionate cu numele său

Poliţiştii din Mangalia s-au sesizat din oficiu după apariţia unor imagini în care un candidat la Primărie împarte pachete inscripţionate cu numele său.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni seară de IPJ Constanţa.

Reamintim că Mohhamad Murad s-a înscris în ultima zi prevăzută de legislaţie în cursa pentru Primăria Mangalia, ca independent, după ce cu câteva săptămâni înainte îşi anunţase intenţia de a candida la Primăria Constanţa.

Citeşte şi Primar acuzat de localnici că se foloseşte de pachetele cu alimente primite de la UE pentru a câştiga alegerile