Mohammad Murad, mesaj către Orban: Nu sunt o persoană căreia să i se facă trei dosare în 30 de zile

Omul de afaceri Mohammad Murad, care a candidat independent la Primăria Mangalia, i-a reproşat premierului Ludovic Orban că ori nu este informat despre ce se întâmplă la Mangalia, ori are vreo intenţie rea. "În 30 de ani am avut foarte puţine probleme cu legea, doar atunci când a fost o comandă şi o singură dată a fost. Acum în 30 de zile am avut mai mult decât în 30 de ani. E un semn de întrebare. Sunt convins că actualul scandal nu este între mine şi actualul primar, ci între mine şi actualul prim-ministru", a declarat omul de afaceri într-un mesaj video pe Facebook.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 07:44
Mohammad Murad, mesaj către Orban: Nu sunt o persoană căreia să i se facă trei dosare în 30 de zile

Mohammad Murad a făcut, marţi seară, o transmisie pe pagina sa de Facebook în care a acuzat un poliţist şi angajaţii Primăriei Mangalia că au făcut campanie electorală pentru primarul Cristian Radu

„De o lună de zile Poliţia face campanie. Acel poliţist, Buzdugan sau nu mai ştiu cum îl cheamă exact, care invită alegătorii la cârciuma lui şi oferă fel de fel de produse pentru a-l vota pe domnul Cristian Radu. Toată lumea ştie că tot personalul angajat al Primăriei Mangalia a fost obligat să facă campanie lui Cristian Radu. Puteam să fac în fiecare zi zece dosare penale, dar nu îmi e caracterul şi nu asta e important”, a declarat Mohammad Murad.

„În Mangalia, cu acest triunghi care este Cristian Radu, pe o parte, în jos este Poliţia Mangalia, care de fapt nu este Poliţia Română este Poliţia Cristian Radu, cu totul, nu face nimic decât la comanda actualul primar şi al treilea este un număr de procurori implicaţi şi mână în mână cu poliţia şi cu Cristian Radu, care fac dosare în Mangalia pentru orice persoană care nu este supusă actualului primar. În Bucureşti se ştie de acest lucru, am auzit de la toţi mangalioţii această problemă. Nu este nouă pentru nimeni că în Mangalia se întâmplă acest lucru, nicio persoană nu poate face declaraţie împotriva actualului primar de frică. Este cunoscut acest lucru”, a explicat Mohammad Murad.

„În 30 de ani am avut foarte puţine probleme cu legea, doar atunci când a fost o comandă şi o singură dată a fost. Acum în 30 de zile am avut mai mult decât în 30 de ani. E un semn de întrebare. Sunt convins că actualul scandal nu este între mine şi actualul primar, ci între mine şi actualul prim-ministru pe care îl respect cu tot ce face dânsul pentru că este primul ministru al României. L-am rugat frumos, i-am şi transmis şi public ce face actualul primar pentru că România nu are nevoie de asemenea persoane. Actualul primar a depăşit orice limită şi asta mă miră pe mine de ce oare nimeni nu sesizează. De ce lăsăm o persoană să distrugă un oraş întreg?”, a mai afirmat Mohammad Murad.

Murad a avut şi un mesaj pentru premierul Ludovic Orban. 

„Domnule prim-ministru, vă ştiu că sunteţi un om corect şi vă respect chiar dacă avem de multe ori opinii diferite. Ştiu că ori nu sunteţi informat, ori aveţi vreo intenţie rea. Nu sunt o persoană care să mi se facă trei dosare în 30 de zile. Şi dovada că nu sunt că v-aţi autoinvitat şi aţi venit la deschiderea acestui complex şi mi-aţi vorbit foarte frumos şi v-am mulţumit pentru acest sprijin. De ce atunci am fost acel important investitor şi un om de mare caracter, iar acum sunt acel care nu face decât lucruri penale? Cine s-a schimbat, eu sau dumneavoastră, domnule prim-ministru? Nu vă cer niciun sprijin, doar vă cer să fim într-o ţară liberă, corectă, democratică”, a mai declarat Murad pe pagina sa de Facebook.

 

Mohammad Murad a candidat ca independent la Primăria Mangalia şi a pierdut alegerile în faţa primarului în funcţie, liberalul Cristian Radu.