Moldoveanca de pe Costa Concordia o dă la întors: „Nu m-am sărutat cu căpitanul Schettino”

După ce povestise presei britanice amănunte în exclusivitate despre legătura ei cu căpitanul vasului de croazieră Costa Concordia care a eşuat dintr-o greşeală de navigaţie a echipajului, tânăra Domnica Cemortan, originară din Republica Moldova, a negat acum pentru o publicaţie italiană că s-a sărutat cu căpitanul Schettino şi că avea de gând să ajungă în pat cu el.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 17:34
Moldoveanca de pe Costa Concordia o dă la întors: „Nu m-am sărutat cu căpitanul Schettino”

Domnica Cemortan susţine că adevărul despre seara în care s-a produs tragedia din Italia cu nava Costa Concordia care a eşuat pe un banc de nisip şi a început să se scufunde, este că ea nu se săruta cu căpitanul navei, Francesco Schettino, şi nici nu ar fi ajuns în pat cu el, aşa cum declara cu o lună în urmă pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Acum, pentru publicaţia italiană Oggi, Domnica a dezvăluit că, de fapt, ea a minţit, înflorind un pic povestea, pentru că reportera de la Daily Mail, care căuta senzaţionalul, îi spusese că „fără un sărut, nu este o poveste”. Şi atunci, Domnica spune că s-ar fi hotărât să îi facă pe plac jurnalistei britanice şi să spună că s-a sărutat cu Schettino şi că „ar fi ajuns şi în pat cu el, dacă nava nu începea să se scufunde”…

În schimb, Domnica a rămas pe aceeaşi poziţie ca şi mai înainte, susţinând că nu a fost niciodată amanta căpitanului vasului Costa Concordia.

În ceea ce-l priveşte pe Schettino, el a spus că o va da în judecată pe moldoveanca dansatoare pentru dezvăluirile care îl vizează direct şi, de curând, a spus că va scrie şi o carte despre ea şi ceea ce s-a perecut în noaptea naufragiului, unde 30 de persoane au murit, cinci cadavre fiind găsite chiar joi, iar încă două persoane sunt în continuare date dispărute. Nava care s-a scufundat parţial pe 13 ianuarie avea la bord 4229 de persoane.

El se bazează pe alte declaraţii asemănătoare date mai înainte unor publicaţii italiene şi, mai ales, anchetatorilor care au investigat circumstanţele eşuării navei în apropiere de insula italiană Giglio, potrivit cărora aceasta a mărturisit că era îndrăgostită de căpitan şi avea o relaţie amoroasă cu el.

Dealtfel, anchetatorii au găsit lucrurile moldovencei în cabina persoanlă a căpitanului vasului. De asemenea, Domnica a recunoscut în faţa procurorilor care au audiat-o timp de 6 ore la Căpitănia portului, că în momentul naufragiului navei Costa Concordia, ea se afla pe puntea de comandă, împreună cu căpitanul şi cu ceilalţi membri ai echipajului navei. Pe puntea de comandă numai căpitanul navei şi echipajul au acces.