Moment artistic emoţionant în Franţa! Un interpret de operă cântă pentru victimele ucise în atacul terorist de la Nisa

Un cântăreţ de operă francez a interpretat piesa "La Marseillaise" pentru victimele care şi-au pierdut viaţa la Nisa, în urma atacului terorist din interiorul Bazilicii Notre Dame.

30 oct. 2020, 19:53
Moment artistic emoţionant în Franţa! Un interpret de operă cântă pentru victimele ucise în atacul terorist de la Nisa

Întrucât toată Franţa a intrat în carantină de vineri, artistul a ieşit la fereastra locuinţei sale şi a început să cânte.

Imaginile au fost surprinse de unii trecători şi au ajuns virale pe internet.

Un bărbat înarmat cu un cuţit, de origine tunisiană, în vârstă de 21 de ani, a intrat în Biserica Notre Dame din Nisa, joi dimineaţa, şi în doar zece minute a ucis trei oameni: o femeie de 70 de ani a fost decapitată, o alta de 40 de ani a murit din cauza rănilor, iar a treia victimă era chiar portarul bisericii.

Autorul atacului, pe nume Brahim, şi-a recunoscut faptele. Acesta a fost împuşcat de oamenii legii, iar apoi a fost dus de urgenţă la spital. Potrivit relatărilor autorităţilor, acesta a repetat încontinuu „Allahu Akbar”.

Citeşte şi Mărturii şocante despre atacul din Franţa: „Vindeam croissante şi am auzit de o femeie decapitată în biserică. Sunt şocat, încă tremur”

După atacul din Nisa, soldat cu trei victime, alte două atacuri au fost raportate.

La Avignon, un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să atace polițiștii pe stradă. Oamenii legii l-au împuşcat mortal.

Şi tot joi, un cetățean saudit a înjunghiat un membru al pazei la Consulatul francez din Jeddah. Atacatorul a fost arestat.

Citeşte şi Noi detalii despre criminalul de la catedrala din Nisa. Cum arată atacatorul şi când a ajuns în Franţa