Noi detalii despre criminalul de la catedrala din Nisa. Cum arată atacatorul şi când a ajuns în Franţa

Apar noi informaţii cu privire la atacatorul de la catedrala Notre Dame din Nisa. Brahim Aouissaoui se afla doar de câteva săptămâni în Europa. Acesta ajunsese cu o barcă de migranţi prin insula Lampedusa şi a a reuşit să facă şi fotografiile pentru documente, cât timp a petrecut în carantină. După scut timp a mers în Franța, unde a executat atacul de la catedrala din Nisa. 

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 15:14

Autorităţile au reuşit să îl identifice pe criminal după ce au descopert mai multe documente făcute la Crucea Roşie din Italia care atestau că este luat în evidenţă, pe data de 20 septembrie. Acesta a ajuns in decurs de două săptămâni în Bari. În momentul în care poliţiştii l-au descoperit pe teritoriul ţării s-a luat decizia să fie deportat.

Citeşte şi: Val de atacuri în Franţa. Un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis trei persoane, o femeie a fost decapitată. Un terorist a fost împuşcat

Inculpatul ar fi ajuns pe Coasta de Azur chiar în ziua atacului sau cu o seară înainte, potrivit familiei sale care spune că a recunoscut locul în timp ce a vorbit prin apel video cu băiatul.

„Fratele meu era o persoană prietenoasă şi niciodată nu a arătat semne de extremism (…) El îi respecta pe toţi ceilalţi oameni şi accepta diferenţele dintre ei încă din copilărie”, a spus fratele său mai mare, Yassin.

Citeşte şi: Mărturii şocante despre atacul din Franţa: „Vindeam croissante şi am auzit de o femeie decapitată în biserică. Sunt şocat, încă tremur”

 


loading...