Moment emoţionant în familia lui Adrian Minune. Fiica manelistului, cerută în căsătorie de Crăciun

Se anunţă nuntă mare în familie manelistului Adrian Minune. Adriana Simionescu este, pur și simplu, în al nouălea cer de fericire după ce în seara de Crăciun a fost cerută în căsătorie.

26 dec. 2021, 11:03
Moment emoţionant în familia lui Adrian Minune. Fiica manelistului, cerută în căsătorie de Crăciun

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a fost cerută în căsătorie în seara de Crăciun. Totul a fost pus la punct de partenrul ei de viaţă cu complicitatea surorii sale, Karmen, astfel încât Adriana Simionescu să nu bănuiască nimic din ceea ce avea să se întâmple.

Citeşte şi: Adrian Minune a lansat primul colind alături de artişti consacraţi. VIDEO

Astfel, în timp ce dansau, iubitul Adrianei s-a oprit, a îngenunchiat şi a cerut-o în căsătorie. Totul a fost filmat de Karmen şi postat ulterior pe reţelele de socializare, potrivit spynews.ro.

„Vrei să îmi dai teroare toată viața?”, a întrebat-o tânărul pe Adriana, la care aceasta i-a sărit în braţe şi a răspuns afirmativ.

Citeşte şi: Adi Minune s-a angajat la Glovo? Reacţia unui casier de la McDonald’s când artistul a venit să ia o comandă

Cererea în căsătorie a stârnit amuzamentul tuturor celor prezenţi şi toată lumea a început să aplaude.

Adrian Minune, cadouri extrem de scumpe pentru fiicele lui Karmen și Adriana de Crăciun

Karmen Simionescu și Adriana Simionescu au avut parte de surprize de Crăciun din partea tatălui lor.

Karmen a povestit pe rețelele de socializare că în seara de Crăciun, toți membrii familiei s-au așezat la masă, însă, la un moment dat, tatăl lor, Adrian Minune, s-a făcut nevăzut pentru câteva minute.

Atunci când s-a întors la masă, Adrian Minune s-a așezat între fiicele lui, Adriana și Karmen Simionescu și le-a rugat să aleagă câte un buzunar. Fetele au avut de ales dintre două ceasuri pe care celebrul manelist le-a purtat de-a lungul timpului.