Moment emoţionant la X FACTOR. Un băiat abandonat în spital de propria mamă a ridicat publicul în picioare

X FACTOR 2016. Iustin Andrei Călin a fost abandonat după naştere în spital de propria mamă şi norocul a făcut să fie luat în grijă de o măicuţă catolică. A crescut la mănăstire şi mărturiseşte că pentru el mama este cea care l-a crescut, nu cea care l-a născut. A venit la X Factor pentru a cânta din suflet, pentru a ajunge la suflete.

RomaniaTV.net
23 sept. 2016, 18:38

X FACTOR 2016. Andrei Iustin Călin are 19 ani şi vine din Bacău. Nu are părinţi, nu are o cameră a lui, dar are un suflet imens şi o voce demnă de marile scene. La două săptămâni a fost părăsit de părinţi, însă o măicuţă de la un centru l-a salvat şi l-a făcut omul sensibil de azi. Nu-i urăşte pe cei care i-au dat viaţă, ba chiar are puterea să îi respecte şi să le mulţumească.

„Nu-mi urăsc părinţii. Nu pot spune că am sentimente pentru ei, dar îi respect penru că mi-au dat viaţa. Mereu am zis „iubiţi-vă părinţii pentru că e greu să nu îi ai”. Aş vrea ca atunci când o să am copii să le dau tot ce mi-a lipsit mie”, spune Iustin cu lacrimi în ochi, potrivit a1.ro/xfactor.

Publicul l-a aplaudat în picioare, băiatul a început să plângă. „Cred ca a fost cel mai frumos moment din viaţa mea”, a zis Iustin. „Am simtit ce ai in suflet”, a spus Delia

„Ma bucur ca ai venit la X Factor. Eu cred ca o sa ai succes in continuare”, a spus Brenciu.

Vezi si> X FACTOR 2016. Un poştaş plin de tatuaje a făcut show pe scenă: Uite o voce. Chiar a fost rapp


„Este extraordinar sa iei parte la cel mai frumos moment din viata unui om. Pentru asta sunt in picioare. Este important ca ai transmis, si ai transmis din suflet”, a zis Stefan Banica Jr.

Vezi si> X FACTOR 2016. O concurentă sexoasă, luată în râs de juraţi. Delia: „Îmi pare rău, eşti de nota 2”