Moment greu pentru Silvia Dumitrescu: „Mama mea a încetat din viaţă”

Silvia Dumitrescu își amintește și acum de ultimele momente în care și-a văzut mama în viață și despre premonițiile avute în ziua în care aceasta a murit.

13 oct. 2015, 13:03
Moment greu pentru Silvia Dumitrescu: „Mama mea a încetat din viaţă”

Silvia Dumitrescu a vorbit despre ultima întrevedere cu mama ei și despre premoniția pe care a avut-o în ziua în care aceasta a murit, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Silvia Dumitrescu a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată cântăreaţa la 56 de ani

„Mama mea a încetat din viaţă, după ce a pierdut lupta cu cancerul. La un moment dat, eu cu mama mea jucam teatru. Ea îmi spunea că se va face bine, eu îi spuneam acelaşi lucur. În ultima zi, am plâns în hohote în faţa ei. Atunci, ea mi-a dat o batistă, cu care am plecat acasă. Ajungând acasă, mi-am dat seama că nu trebuia să iau batista aceea. La câteva ore mai târziu, m-a sunat tata şi m-a anunţat că mama a plecat într-o lume mai bună”, a povestit Silvia Dumitrescu.

Citeşte şi Silvia Dumitrescu, DRAMĂ FĂRĂ MARGINI. „Mi se vor cânta piesele când voi fi MOARTĂ…”

În prezent, artista se pregăteşte de concertul pe care-l va susține alături de colegii din generaţia ’80: „”80 la Putere” se vrea o reapariţie a spiritului din acea perioadă. Vor fi 20 de spectacole în toată ţara, în perioada care urmează. Vrem să-i aducem pe cei care i-au iubit pe artiştii respectivi să vină la un spectacol. Când mă sui pe scenă, îmi fac şi cruce, dar calc mereu cu dreptul prima dată”.