Moment incredibil la un meci de cricket. Un exhibiţionist păros, în rol de Jimmy Jump FOTO

A devenit o obişnuinţă să vedem diverşi indivizi care intră, mai mult sau mai puţin pe nepusă masă în teren în timpul competiţiilor sportive sau chiar câte o pasăre sau un căţel care întrerup jocurile. În India, însă, jucătorii din naţionala Angliei a fost oprit din cauza unui exhibiţionist cum nu s-a mai văzut până acum.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 19:56

Un meci de pregătire disputat de naţionala de cricket a Angliei în Pakistan a fost întrerupt din cauza unui streaker care a fentat vigilenţa oamenilor de ordine şi a intrat pe teren. Nu a fost însă celebrul Jimmy Jump sau vreun alt individ care voia să se facă remarcat, ci o maimuţă langur, care a stârnit râsul tuturor celor prezenţi.

Scopul intruziunii a fost unul cât se poate de romantic: langurul cenuşiu remarcase pe partea opusă a terenului o femelă din specia sa şi, cum a ţinut morţiş să o cunoască, individul a luat-o pe scurtătură. De îndată ce s-au aflat unul lângă altul, cei doi languri au devenit rapid drăgăstoşi şi şi-au consumat iubirea în spatele unui paravan, departe de privirile indiscrete.