Moment jenant la conferința județeană de alegeri a PNL Prahova. Senatorul Roberta Anastase a căzut de pe scaun! – VIDEO

Senatorul Roberta Anastase a căzut de pe scaun în timpul conferinței județene Prahova de alegeri interne. Evenimentul are loc în aceste momente, marți, 20 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

20 iul. 2021, 16:35
Moment jenant la conferința județeană de alegeri a PNL Prahova. Senatorul Roberta Anastase a căzut de pe scaun! – VIDEO

Moment jenant la conferința județeană de alegeri a PNL Prahova. Incidentul neplăcut în care scaunul Robertei Anastase a cedat a avut loc în prima parte a conferinței, imediat după deschidere, în timp ce președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu le vorbea celor prezenți, spune ziarulincomod.ro.

Moment jenant la conferința județeană de alegeri a PNL Prahova. Senatorul Roberta Anastase a căzut de pe scaun

Roberta Anastase este în afara oricărui pericol și nu a părut să fie rănită în urma căzăturii, fiind ajutată să se ridice de către deputatul George Ionescu, iar scaunul acesteia a fost înlocuit imediat după incident. La reuniunea PNL, se stabileşte cine va conduce în continuare filiala Prahova.

Iulian Dumitrescu a câştigat un nou mandat ca lider al PNL Prahova,iar rolul său este foarte important în lupta dintre Cîţu şi Orban. Votul său de la congres va cântări enorm, în acest duel.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, marți, întrebat despre un document cu antetul Guvernului transmis de echipa lui Florin Cîțu în care se stabilesc linile de comunicare ale candidatului pentru șefia PNL, că „cine a hotărât să folosească resurse publice (…) în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”. Orban l-a criticat pe premierul Cîțu și pentru întâlnirile pe care le are cu primarii din țară la Guvern.

„Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document și cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta s-a referit la un document transmis în PNL, cu antetul Guvernului, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit documentului consultat de Digi24.ro, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între „team orban si echipa câstigatoare.”

Citeşte şi: Ludovic Orban, mesaj dur pentru Cîțu după momentul penibil din Cluj: „La baza PNL sunt membri cu coloană vertebrală”


loading...
Partenerii noștri