Moment NEOBIŞNUIT la mormântul Ilenei Ciuculete a doua zi după înmormântare

Ileana Ciuculete a fost înmormântată sâmbătă, cu un alai de peste o mie de persoane. În urma celor care au condus-o pe ultimul drum, mormântul a rămas ca un munte de flori, aduse în memoria regretatei artiste.

RomaniaTV.net
19 mart. 2017, 12:57
Moment NEOBIŞNUIT la mormântul Ilenei Ciuculete a doua zi după înmormântare

A doua zi după înmormântarea Ilenei Ciuculete, la locul de veci al artistei a avut loc un eveniment neobişnuit. Contrar tradiţiilor ortodoxe, care spun că timp de trei zile după îngroparea unei persoane nu se merge deloc la mormânt, soţul artistei a venit cu un buchet de trandafiri albi a „zânica” lui, a cărei plecare dintre noi pur şi simplu nu o poate accepta, potrivit România TV.

Citeşte şi Ileana Ciuculete a lăsat cu limbă de moarte ce se va întâmpla cu averea ei

Cei care l-au văzut pe Cornel Galeş la mormâtul soţiei sale, spun că acesta a făcut un legământ lângă crucea acesteia: că în fiecare zi pe care o mai are de trăit va veni la ea la cimitir cu florile care îi plăceau atât de mult.

Mormântul Ilenei Ciuculete este unul simplu, modest, aşa cum i-a plăcut şi artistei să trăiască. Momentan deosebirea faţă de alte locuri de veci din Cimitirul Străuleşti este mormanul de flori de pe capac şi din jurul cavoului, precum şi zecile de lumânări care continuă să ardă şi să fie aduse de oameni care nu au fost prezenţi la funeraliile de sâmbătă.

ILEANA CIUCULETE a trăit clipe CUMPLITE în ultimele săptămâni. Soţul ei povesteşte cum a evoluat BOALA