Moment special la un meci din Liga a 4-a. Arbitrul asistent şi-a cerut colegul în căsătorie. Cum a reacţionat aceasta VIDEO

Spectatorii prezenti la meciul ACS Oradea - CS Diosig au avut parte de un moment inedit. Arbitrul asistent, Marius Matica (22 de ani), si-a cerut in casatorie iubita, si ea arbitru la aceeasi partida, chiar inainte de inceperea meciului.

08 apr. 2019, 10:24
Moment special la un meci din Liga a 4-a. Arbitrul asistent şi-a cerut colegul în căsătorie. Cum a reacţionat aceasta VIDEO

Tusierul a ingenuncheat in fata iubitei sale, iar spectatorii au surprins momentul in care a intrebat-o „Vrei sa fii sotia mea?” si i-a oferit inelul de logodna, scrie bihon.ro. In acelasi timp, in tribuna, prietenii tanarului au format din panouri acelasi mesaj. Gyorgyi Duma (21 de ani) a acceptat cererea, fiind vizibil emotionata: „Da, din tot sufletul!”.

Citeşte Gina Pistol despre relaţia cu Smiley: „Nu sunt genul care fuge de căsătorie şi de copii!”

Cei doi s-au cunoscut la sedintele CJA Bihor si formeaza un cuplu de aproape trei ani: „Ne-am cunoscut la arbitraj, iar prima intalnire a fost pe pista de atletism. Ea a facut 9 ani de atletism si i-am cerut sa ma ajute sa-mi dezvolt tactica de sprint. De atunci suntem nedespartiti”, a spus Marius.

Partenera sa a fost impresionata de surpriza pregatita: „Nu m-am asteptat. A fost o surpriza extraordinar de placuta. Ceva de vis! Efectiv mi s-au inmuiat picioarele”, a spus Gyorgyi pentru sursa citata.