Moment spectaculos pe scena de la Românii au Talent! Ștefan Brînză, cel mai tânăr concurent, a primit o surpriză din partea Andrei

Ștefan Brînză, cel mai tânăr concurent de la Românii au Talent, a făcut senzație pe scena show-ului de la PRO TV. Micuţul a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a primit patru de „Da” din partea acestora, dar și o surpriză din partea Andrei.

18 feb. 2022, 23:44
Moment spectaculos pe scena de la Românii au Talent! Ștefan Brînză, cel mai tânăr concurent, a primit o surpriză din partea Andrei

Ștefan Brînză are cinci ani și este din Galați. Deşi nu este încă la şcoală, micuţul știe să citească și a venit în emisiunea de la PRO TV ca să spună o poveste, pe care a relatat-o cu o tonalitate potrivită și expresivă.

Cel mai tânăr concurent de la Românii au Talent a reuşit să îi cucerească iremediabil pe juraţi.Cei patru jurați i-au oferit lui Ștefan Brînză patru voturi pozitive, astfel micuțul s-a calificat în etapa următoare.

”Eu o să îți dau un DA din toată inima, abia aștept să vii cu următoarea poveste”, a spus Mihai Bobonete.

CITEȘTE ȘI: Soprana de etnie romă de la Românii au talent, pe scenă la New York. Isabela Stănescu a impresionat americanii

„Mă numesc Ștefan, vin din Galați. Am cinci ani, ieri a fost ziua mea. Eu m-am înscris la Românii au Talent pentru că îmi place mult de Smiley. Eu pe scenă o să iau patru de ”DA” și Golden Buzz. Am învățat să citesc povești de când eram mic. Când am fost mic, nu știam nimic, dar am crescut repede. La doi ani am fost cuminte, la trei ani, de abia am fost la petrecere și la patru ani am făcut petrecerea acasă. Acum îmi doresc o mașină care să se transforme într-un robot. Am un frățior de un an jumate, nu e cuminte, e obraznic, bate, aruncă, mușcă. O dată mi-a aruncat o jucărie pufoasă, telefonul mamei și brățara”, a povestit Ștefan la Românii au Talent.

CITEȘTE ȘI: Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”

Surpriză din partea Andrei

Impresionată de momentul micuțului, Andra i-a promis că îi va cumpăra mașinuța pe care și-o dorește.

„M-am topit! Vreau să îți dau răspunsul meu și nu știu dacă am voie, răspunsul meu este DA pentru tine, pentru că abia așteptam să te văd în etapa următoare și mai am o surpriză pentru tine. Eu vreau să îți cumpăr mașina aia care se transformă în robot.  Bine atunci, o să îți cumpăr și o mașinuță! Îmi ești tare drag! Doamne, ce copil minunat!”, a spus Andra.

nbsp;