Moment stânjenitor pentru Regele Charles! A apărut cu șosetele găurite în timpul unei vizite, în estul Londrei

Regele Charles al III-lea a fost prezent miercuri, 8 februarie, în estul Londrei, acolo unde a vizitat o moschee. Deși era îmbrăcat la patru ace, noul suveran al Marii Britanii a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a fost nevoit să se descalțe de pantofi.

09 feb. 2023, 11:12
Moment stânjenitor pentru Regele Charles! A apărut cu șosetele găurite în timpul unei vizite, în estul Londrei

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi regina consoartă Camilla au participat ieri la un eveniment în estul Londrei, acolo unde au vizitat o moschee de pe Brick Lane.

Aceștia au fost întâmpinați de mii de oameni din comunitatea britanică din Bangladesh, precum și de cei care au fost implicați în mișcarea anti-rasism din anii 1970.

Aflat într-unul dintre cele mai sfinte locuri din estul Londrei, Regele Marii Britanii a fost nevoit să se descalțe de pantofi, însă a avut parte de un moment stânjenitor.

Citiți și: Regele Charles III şi regina consoartă Camilla, atacaţi cu ouă în oraşul York – VIDEO

Când au ajuns la moschee, Camilla a adăugat un batic. Și, când a venit timpul să-și scoată pantofii, pentru a respecta obiceiurile din interiorul moscheii, Charles a dezvăluit că șoseta lui avea o gaură vizibilă chiar deasupra degetelor piciorului drept, semn că „șosetele regale” nu au trecut testul timpului.

Postarea amuzantă pe unul din conturile oficiale ale Regelui Charles: „Chiar și Regele Marii Britanii are o gaură în șosetă”

Îmbrăcat la patru ace, monrahul a optat pentru o haină lungă, neagră, peste o cămașă și o cravată, în timp ce Camilla a îmbrăcat o haină lungă, elegantă, albă, conform express.co.uk

De asemenea, cei doi sa au plantat un ulm într-un parc din apropiere în memoria lui Altab Ali, un tânăr înjunghiat mortal într-un atac rasist în 1978.

Cu toate acestea, ieri a fost o zi cu adevărat importantă pentru Regele Charles, deoarece s-a întâlnit pentru prima dată cu președintele Volodomir Zelenski, iar întrevederea a avut loc la Palatul Buckingham.

Președintele Ucrainei a mulțumit pentru sprijinul acordat în timpul războiului.

Regele Charles a fost proclamat oficial rege, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Citiți și: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la întâlnirea cu regele Charles al III-lea. Cât a costat ținuta purtată de tenismenă