Moment URIAŞ marca MIHAI NEŞU. „Este cea mai mare bucurie din viaţa mea!”

Mihai Neşu a făcut un nou gest imens: a strâns într-un restaurant din centrul Oradei 70 de notari publici pentru a-i sprijini pe cei 60 de copii cu probleme neuromotorii trataţi şi sprijiniţi de fundaţia sa.

15 oct. 2017, 10:20
Moment URIAŞ marca MIHAI NEŞU. „Este cea mai mare bucurie din viaţa mea!”

Mihai Neşu a participat la evenimentul la care s-a licitat pentru diferite obiecte. O minge cu semnăturile fotbaliştilor de la echipa naţională a fost cumpărată cu 7.000 de lei. Toţi banii strânşi în urma evenimentului vor fi direcţionaţi spre Fundaţia lui Mihai Neşu, care se ocupă de îngrijirea şi tratamentul copiilor cu probleme neuromotorii.

Un terapeut promite că îl poate face pe Mihai Neşu să meargă din nou. Replica ŞOC a fostului FOTBALIST

„Este bucuria cea mai mare din viaţa mea, pot să zic. Aceşti copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiţie, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei şi, când întâmpinăm greutăţi, să le întâmpinăm şi noi aşa, cu zâmbetul pe buze, la fel ca ei, iar atunci vieţile noastre ar fi mult mai frumoase şi mai fericite”, a declarat Mihai Neşu.

Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu, a ajuns în AMERICA. Uite cum arată şi cu ce ocupă ACUM

Camera Notarilor Publici Oradea va contribui cu o sumă din fundaţia proprie.