MOMENTE COMICE cu şefii de stat. Cele mai tari faze în imagini. GAFE de zile mari VIDEO

Publicat: Duminică, 10 Mai 2015 13:54 // Actualizat: Duminică, 10 Mai 2015 16:08 // Sursa: romaniatv.net

Preşedinţii României au oferit, de-a lungul timpului, momente extrem de amuzante. Ion Iliescu a făcut furori cu engleza sa, de la "The ducks come from the trucks" până "Sulaina cenăl",  în timp ce Crin Antonescu, cocoţat provizoriu în fotoliul de la Cotroceni, i-a uimit pe cei de la FMI când le-a spus că Florin Georgescu este  "the father and mother of.... ha ha". Şefii de stat ai altor ţări s-au aflat şi ei în ipostaze comice. Imaginile în care o muscă îl chinuie pe Barack Obama au făcut senzaţie.

Pe vremea când era la Cotroceni, Ion Iliescu a zăpăcit audienţa, în cadrul unui summit, când a încercat să le explice celor prezenţi traseul drogurilor dinspre Asia Centrală spre Europa via România: "The ducks come from the trucks". Iliescu a vrut să le spună celor prezenţi "The drugs come with the trucks"- "Drogurile au fost transportate cu camioanele".

Cu altă ocazie, Iliescu a vorbit la o conferinţă  privind căile navigabile interioare despre „Sulaina cenăl" - canalul Sulina - şi mărturisea că doreşte să fie "les tehnişăn ănd mor politişăn".

Engleza i-a dat bătăi de cap şi lui Crin Antonescu. "The father and mother of.... ha ha", a fost descrierea făcută lui Florin Georgescu de Antonescu, la o întâlnire la Cotroceni cu delegaţia FMI.

"Mai fărst steitmănt iz zis păliticăl craisis don't influănce, ăăă... don't influănce, ză negosienşăns...", s-a mai chinuit fostul preşedinte interminar să spună.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a lăsat şi el în urmă câteva imagini memorabile. În 1998, Constantinescu a căzut în fund când a jonglat cu mingea, la fotbal. Scuza găsită de fostul şef al statului, la un timp de la eveniment, a fost: "Eram încălţat strâmb."

Traian Băsescu rămâne şi el celebru pentru glumele, dar şi gafele făcute în cei 10 ani de mandat la Cotroceni. Băsescu a fost surprins "hăhăind" în momente mai mult sau mai puţin sobre, iar dansurile lui de la Cireşica sunt deja "istorie".

La fel de neuitat sunt şi episoadele când Traian Băsescu şi-a pierdut soţia, pe la diverse evenimente.

Preşedinţii altor state au oferit, la rândul lor, momente savuroase. Boris Elţîn dansând, George Bush lovindu-se de uşa încuiată, Barack Obama bâzâit de muscă sau Nicolas Sarkozy, mai distrat decât trebuie, ori Angela Merkel, "şocată" de spusele lui Putin, sunt doar câteva dintre scenele comice care i-au avut în centru pe şefii de stat. 

 

PUTETI VEDEA AICI MAI MULTE IMAGINI FUNNY CU LIDERII LUMII

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 mai 10:58
Răspunde | Votează email 0 email
omu'
iliescu voia sa spuna"dacii se trag din traci" nu ca vin drogurile cu camioanele
11 mai 09:01
Răspunde | Votează email 0 email
dana
Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
10 mai 16:55
...ducks come from the trucks” până „Sulaina cenăl”,  în timp ce Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H