MOMENTE COMICE cu şefii de stat. Cele mai tari faze în imagini. GAFE de zile mari VIDEO

Preşedinţii României au oferit, de-a lungul timpului, momente extrem de amuzante. Ion Iliescu a făcut furori cu engleza sa, de la "The ducks come from the trucks" până "Sulaina cenăl",  în timp ce Crin Antonescu, cocoţat provizoriu în fotoliul de la Cotroceni, i-a uimit pe cei de la FMI când le-a spus că Florin Georgescu este  "the father and mother of.... ha ha". Şefii de stat ai altor ţări s-au aflat şi ei în ipostaze comice. Imaginile în care o muscă îl chinuie pe Barack Obama au făcut senzaţie.

RomaniaTV.net
10 mai 2015, 10:54
MOMENTE COMICE cu şefii de stat. Cele mai tari faze în imagini. GAFE de zile mari VIDEO

Pe vremea când era la Cotroceni, Ion Iliescu a zăpăcit audienţa, în cadrul unui summit, când a încercat să le explice celor prezenţi traseul drogurilor dinspre Asia Centrală spre Europa via România: „The ducks come from the trucks”. Iliescu a vrut să le spună celor prezenţi „The drugs come with the trucks”- „Drogurile au fost transportate cu camioanele”.

Cu altă ocazie, Iliescu a vorbit la o conferinţă  privind căile navigabile interioare despre „Sulaina cenăl” – canalul Sulina – şi mărturisea că doreşte să fie „les tehnişăn ănd mor politişăn”.

Engleza i-a dat bătăi de cap şi lui Crin Antonescu. „The father and mother of…. ha ha”, a fost descrierea făcută lui Florin Georgescu de Antonescu, la o întâlnire la Cotroceni cu delegaţia FMI.

„Mai fărst steitmănt iz zis păliticăl craisis don’t influănce, ăăă… don’t influănce, ză negosienşăns…”, s-a mai chinuit fostul preşedinte interminar să spună.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a lăsat şi el în urmă câteva imagini memorabile. În 1998, Constantinescu a căzut în fund când a jonglat cu mingea, la fotbal. Scuza găsită de fostul şef al statului, la un timp de la eveniment, a fost: „Eram încălţat strâmb.”

Traian Băsescu rămâne şi el celebru pentru glumele, dar şi gafele făcute în cei 10 ani de mandat la Cotroceni. Băsescu a fost surprins „hăhăind” în momente mai mult sau mai puţin sobre, iar dansurile lui de la Cireşica sunt deja „istorie”.

La fel de neuitat sunt şi episoadele când Traian Băsescu şi-a pierdut soţia, pe la diverse evenimente.

Preşedinţii altor state au oferit, la rândul lor, momente savuroase. Boris Elţîn dansând, George Bush lovindu-se de uşa încuiată, Barack Obama bâzâit de muscă sau Nicolas Sarkozy, mai distrat decât trebuie, ori Angela Merkel, „şocată” de spusele lui Putin, sunt doar câteva dintre scenele comice care i-au avut în centru pe şefii de stat. 

 

PUTETI VEDEA AICI MAI MULTE IMAGINI FUNNY CU LIDERII LUMII