Momente critice pentru Monica Iacob Ridzi în închisoare. Ce i-a cerut unul dintre fiii ei – VIDEO

Monica Iacob Ridzi a trecut zilele acestea prin momente tulburătoare atunci când băieţelul ei de cinci ani a rugat-o să vină la serbarea de la grădiniţă. Aflată în spatele gratiilor, Monica Iacob Ridzi nu a ştiut cum să-şi ascundă lacrimile şi să-şi refuze copilul. Andrei ştie că mama lui e la spital şi vrea să-i roage pe medici să o lase să plece pentru câteva ore, ca să-l vadă cum îşi joacă rolul pe scenă.

RomaniaTV.net
14 iun. 2015, 08:23
Momente critice pentru Monica Iacob Ridzi în închisoare. Ce i-a cerut unul dintre fiii ei – VIDEO

„Andrei a întrebat-o de ce nu vine sau dacă va veni la serbare marţi. Şi a spus că nu poate. Şi a spus că o să vorbească el cu doamna doctor să îi dea drumul”, a povestit Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru copiii Monicăi Iacob Ridzi despărţirea de mama lor devine din ce în ce mai greu de suportat. În scurtele momente când o pot vizita la Spitalul Penitenciar Jilava stau tot timpul în braţele mamei şi refuză să mai plece de lângă ea.

Andrei Iacob Ridzi are deja cinci ani şi a început deja să desluşească misterul lipsei mamei de acasă. A aflat de la grădiniţă şi de la prietenii de joacă, motivul adevărat. În faţa acestei realităţi tatăl său se simte neputincios.

„Eu nu pot să suplinesc în totalitate lipsa ei. E din ce în ce mai greu. Copiii cresc şi încep să înţeleagă, Andrei începe să înţeleagă nişte lucruri, dar încercăm cu un psiholog. Se închide în el şi de multe ori ne spune aşa, de la distanţă lucruri legate de puşcărie, lucruri pe care nu le aude în casă, dar probabil le aude în altă parte”, a mai povestit soţul Monicăi Iacob Ridzi. 

 

Pe 8 martie, de ziua Mamei, Monica Iacob Ridzi a fost vizitată prima oară de copiii săi, în Penitenciarul de la Jilava. Băieţelul Andrei nu a venit cu mâna goală şi a ţinut să ducă şi el o sacoşă cu daruri pentru mama.

În ultima vreme însă, starea de sănătate a Monicăi Iacob Ridzi s-a înrăutăţit, spune soţul ei.

„Are orteze la genunchi, soţia mea are afecţiuni ortopedice care au apărut în ultima perioadă şi nu poate să meargă”, a confirmat Tiberiu Iacob Ridzi. Nici cei doi copii ai lor nu se simt prea bine, motiv pentru care tatăl lor a decis ca ei să rămână în Bucureşti. Drumul între Bucureşti şi Petroşani ar fi fost mult prea greu pentru ei. Acum, cu toţii speră că preşedintele Klaus Iohannis va semna graţierea Monicăi Iacob Ridzi.