Momente cumplite pentru amanta lui Keo. Cântăreaţa a fost atacată de trei indivizi

Misty a trecut, anul trecut, printr-o experienta care ar fi putut sa ii faca viata un cosmar. Doar interventia de ultim moment a unui coleg de breasla a ajutat-o sa nu fie victima unui viol.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 19:41
Momente cumplite pentru amanta lui Keo. Cântăreaţa a fost atacată de trei indivizi

In toamna trecuta, amanta lui Keo a fost protagonista unui incident cu iz sexual intr-un local din zona Lacul Tei. Misty a mers în clubul de karaoke impreuna cu doua prietene, imbracata extrem de sumar, in pantaloni scurti si t-shirt si aratand foarte sexy. Tanara s-a asezat la o masa si a inceput sa se distreze, apoi ar fi dat pe gat si cateva paharele de alcool.

La o alta masa se aflau vreo cinci-sase barbati, si ei dornici de o seara fierbinte, care aveau ochi numai pentru Misty. În momentul in care frumoasa femeie s-a dezlantuit si a inceput sa danseze provocator, hormonii barbatilor au luat-o razna. Iar cand Misty s-a dus la toaleta sa se aranjeze, trei dintre ei s-au dus dupa ea si au incercat sa o abordeze.

Citeşte şi Andreea Bălan are un nou iubit. Anunţul, făcut pe Facebook

„Misty era cam euforica si nu prea stia ce se intampla in jur. Barbatii inceput sa o atinga peste tot, apoi au lipit-o de perete. Oamenii erau chiar infierbantati si nu mai era mult pana la altele, desi, asa cum spuneam, fata nu prea realiza ce e cu ea. Noroc ca a venit un baiat care, se pare, o cunostea si a luat-o din bratele barbatilor, caci se ajungea, Doamne fereste, la vreo nenorocire”, au povestit persoane de la fata locului pentru WOWbiz.ro.

Citeşte şi: Keo şi Misty îşi caută cuibuşor de nebunii în Paradisul Verde din Corbeanca

Misty, pe numele său Alexandra Pavel, a lansat în luna octombrie a anului trecut primul său videoclip, la piesa ”Bang”, compusă chiar de Keo, perioadă în care compozitorul încă mai avea o relație intimă cu Andreea Bălan, iar aceasta încă îl supraveghea atent, artista fiind foarte atentă la femeile cu care lucra iubitul ei.

Adevăratul motiv al despărţirii dintre Keo şi ANDREEA BĂLAN. Mesaj edificator pe Facebook