Momente CUMPLITE pentru Anamaria Prodan. Ce se întâmplă acum la Dubai cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a primit o veste teribilă din Dubai, acolo unde trăiește soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Wasl.

20 oct. 2019, 13:36
Momente CUMPLITE pentru Anamaria Prodan. Ce se întâmplă acum la Dubai cu Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis de la Al Wasl, după al șaselea meci consecutiv fără victorie. Al Wasl a pierdut cu 4-0 în meciul cu Sharjah şi a ajuns pe ultimul loc în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, iar la conferința de presă, Laurenţiu Reghecampf a declarat: „Nu mă tem că pot fi demis. Asta este meseria mea și asta este viața antrenorilor”.

Anamaria Prodan: „O femeie cam de vârsta mea m-a blestemat”. ŞOCANT: ce a păţit cînd se afla în maşină cu Reghecampf şi COPIII

Pesa din Dubai a anunțat că antrenorul român va fi îndepărtat de la echipă. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, Laurențiu Reghecampf ar putea reveni în viitor la FCSB.

„Se va întoarce, va colabora cu Gigi toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni. Acum are doi ani de contract, dar vorbind de FCSB şi Becali, e numărul 1 lângă patron. E ca o relaţie între fiu şi tată”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a făcut ANUNŢUL-BOMBĂ după 11 ANI de CĂSNICIE cu Laurenţiu Reghecampf. Acum, totul este CLAR!

Laurenţiu Reghecampf are la Al Wasl un salariu anual de 3 milioane USD, iar la FCSB ar putea primi cel mult 300.000 de euro pe sezon.