Momente CUMPLITE pentru Andreea Mantea. A ajuns DE URGENŢĂ la spital

Andreea Mantea este însărcinată, dar noaptea trecută a trecut prin momente cumplite. Din cauza unor sângerări puternice, vedeta TV a chemat ambulanţa, care a dus-o de urgenţă la spital pentru îngrijiri. Bruneta, care a rămas însărcinată în ciuda faptului că ani de zile medicii nu i-au dat vreo şansă să aibă copii, este acum înspăimântată de ideea că ar putea pierde sarcina.

RomaniaTV.net
04 dec. 2014, 16:43
Momente CUMPLITE pentru Andreea Mantea. A ajuns DE URGENŢĂ la spital

„Cand a ajuns la spital, acuza dureri cumplite de burta. Plangea in hohote si tipa la medici sa nu cumva sa isi piarda copilul, ca e insarcinata. Nici nu am recunoscut-o, intr-o prima faza. Era nemachiata si cu parul desfacut”, a povestit, pentru wowbiz.ro, un martor care se afla, la acea ora, pe holurile unitatii medicale din Capitala.

Mantea a rămas la spital timp de două ore, după care a plecat acasă, după ce a primit asigurări că nu s-a întâmplat nimic cu sarcina sa.

„Am inteles ca s-a speriat foarte tare pentru ca a simtit niste junghiuri in burta si a avut si sangerari. S-a panicat ca va pierde sarcina”, a explicat aceeasi sursa.

Andreea Mantea a mai avut emotii cu sarcina şi zilele trecute. Bruneta s-a simtit rau la filmarile de la „Burlacul” si a fost nevoie de cateva ore de pauza pentru ca ea sa isi revina.