Momente cumplite pentru Diana Gușuroaie. Vedeta a fost la un pas să își piardă un picior. Care este acum starea brunetei

Diana Gureșoaie a fost externată din spital, după ce a fost la un pas să își piardă piciorul. Din fericire medicii au reușit să îi salveze membrul vedetei care va trece printr-o perioadă lungă și grea de recuperare.

15 aug. 2022, 18:48

Diana Gureșoaie a fost externată din spital în urmă cu câteva zile, după ce era cât pe ce să își piardă piciorul. Vedeta a fost la un pas de tragedie după ce și-a pierdut cheile de la casă. Aceasta a decis să spargă geamul cu piciorul pentru a putea intra în locuință. Doar că ideea s-a dovedit a fi una neinspirată care i-a provocat răni destul de grave la picior.

Citește și Emily Burghelea este însărcinată. Vedeta va deveni mamă a doua oară: „Mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată”

Medicii au intervenit imediat pentru a-i salva piciorul vedetei care a trecut printr-o perioadă extrem de delicată, iar acum, proaspăt externată din spital, va trece printr-o  perioadă lungă și grea de recuperare.

Diana Gureșoaie a oferit după externare și primele declarații despre starea ei de sănătate. În ciuda tăieturii adânci, vedeta a menționat că situația putea fi una extrem de gravă. În prezent, ea este imobilizată la pat, asta pentru că nu îi place să se deplaseze cu ajutorul cârjelor prin casă.

„Mă simt mult mai bine acum, mai ales că sunt externată, sunt acasă, e altceva decât să stai pe un pat de spital.
Cât despre sport, abia mi-am terminat antrenamentul. Am cerut voie medicului, mi-a zis că e în regulă, atâta timp cât lucrez doar partea de sus, cât despre picior, o să mai dureze recuperarea. Cred că o să mai stau cu atela în jur de trei săptămâni, după care două săptămâni voi avea o cizmă ortopedică și abia apoi o să încep recuperarea. O să dureze ceva. Acum, Dumnezeu cu mila.
Cât o dura, o dura. Tăietura a fost destul de adâncă, putea să fie o situație mult mai gravă de atât’, a declarat Diana Gureșoaie, la un post de televiziune.

Pe lângă problemele cu picorul, Diana Gureșoaie a mărturisit că se confruntă și cu anxietatea. Totuși, a precizat că durerile de la nivelul piciorului nu mai sunt atât de mari ca la început.

„Efectiv sunt imobilizată la pat. Nu prea îmi place să mă mișc cu cârjele prin casă. Am ieșit doar cât am fost la control la doctor să mă bandajeze, dar în rest nu am ieșit deloc din casă. Încerc să fac tot posibilul să am tot ce îmi trebuie aici, la pat. Vin prietenele mele în vizită tot timpul și ai mei. Am anxietate, eu oricum aveam problema cu anxietatea. Eu sunt ipohondră de fel. Durerile nu mai sunt așa mari, rana arată foarte bine, doar că va dura recuperarea’, a adăugat vedeta.

Citește și Vladuţa Lupău, „eroină” după ce a născut. Vedeta, criticată dur: „Ce să zic de mamele care nasc de la trei în sus?”