Momente cumplite pentru Elena Merișoreanu după intervențiile suferite. „Nu-mi simt piciorul!”

Elena Merișoreanu acuză probleme de sănătate, după ce s-a operat de colecist și a suferit o intervenție la unul dintre picioare. Artista a dezvăluit că medicii o tratau de stomac, iar ea avea probleme cu fierea!

01 iun. 2022, 13:29

Momente cumplite pentru Elena Merișoreanu după intervențiile suferite. Artista a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu un an. La operația de fiere, i-au fost scoase 60 de pietre!

Momente cumplite pentru Elena Merișoreanu după intervențiile suferite. „Nu-mi simt piciorul!”

Artista în vârstă de 75 de ani a fost tratată greșit pentru o afecțiune la stomac, în timp ce avea probleme cu fierea. „Acum un an de zile m-am operat la fiere și mi-au scos 60 de pietre cât bobul de mazăre. Mă trata un mare profesor de stomac, acum doi ani de zile. Muream și înviam! Ultima dată i-am spus: „Domnule profesor, nu mai pot. Îmi vărs și mațele din mine. Am vomat!”. Când am făcut ecografia, o doctoriță m-a tras deoparte și mi-a spus că nu e bine, să merg chiar în clipa aceea la Cantacuzino. „Acum te duci la Cantacuzino să te operezi că plesnește fierea în tine!”. M-am dus acolo și nu mi-au mai dat drumul acasă. Mi-au făcut toate investigațiile și m-au urcat pe masa de operație. Mi-a dat borcanul acasă cu pietre. Mi-a fost scârbă de ele. Mă tratam de stomac și eu aveam pietre la fiere. Mă gândeam că poate am cancer la stomac și când colo…”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Fanatik. Acum, la un an de la operația de fiere, interpreta de muzică populară nu ține regim alimentar, însă evită mâncărurile grase și prăjelile.

Elena Merișoreanu și Sofia Vicoveanca, revoltate de creşterea vârstei de pensionare. „Creierul acestor oameni nu mai judecă!”

Elena Merișoreanu ar dori să mai slăbească, dar îi este foarte greu. S-a operat la un picior, întrucât nu mai avea cartilaj la genunchi, iar acum o doare și cel de-al doilea picior și ar trebui să se opereze și la acesta: „De când m-a operat trebuie să fiu atentă la mâncare. Nu țin regim, dar mi-a spus medicul să nu mănânc gras, piperat sau iute. Dar nu îmi mai place, îmi plăcea când eram tânără. Din păcate nu pot să dorm fără să îmi fac ceva de mâncare. Stau seara și mă uit la televizor și mă prinde două noaptea. Așa mă ia foamea. Tot de aceea, îmi este foarte greu să slăbesc. Am suferit o operație la picior, nu mai aveam cartilaj la genunchi. În rest, îmi fac analizele, sunt sănătoasă tun! Acum am probleme cu piciorul acela neoperat”.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul. Cine a întrebat-o câți bani a primit să spună că are Covid-19

Elena Merișoreanu a mai spus că se teme de aceea ce se întâmplă în America, acolo unde o boala rară și extrem de infecțioasă, numită „variola maimuței”,  a stârnit panică. „Știu de la prieteni că în Los Angeles și la Chicago nu se mai servește nimic, decât la terasă. Se pare că a explodat iar pandemia acolo, variola maimuței. Toată lumea se umple de bube, nu mai scapă nimeni. COVID-19 am avut și eu, din fericire o formă ușoară. Am stat 9 zile în spital”, a mai declarat Elena Merișoreanu.