Momente cumplite pentru o copilă. O fată de 15 ani a fost îmbătată şi violată de doi tineri şi un bătrân de 83 de ani

Caz şocant în judeţul Suceava. O fată de 15 ani a fost violată de doi tineri li un bătrân de 83 de ani. Totul s-ar fi întâmplat în casa pensionarului după mai multe pahare de alcool.

13 mai 2016, 06:22
Momente cumplite pentru o copilă. O fată de 15 ani a fost îmbătată şi violată de doi tineri şi un bătrân de 83 de ani

Doi minori de 16, respectiv 17 ani si un bătrân de 83 de ani au fost retinuti pentru ca ar fi violat o adolescenta de 15 ani. Minorii sunt acuzati si de proxenetism dupa ce ar fi ademenit fata in locuinta batranului, din Solca. Potrivit informatiata.ro, copila era atat de bauta, ca nu isi mai aduce aminte mare lucru, ci doar faptul ca s-a trezit din aburii alcoolului la spitalul din Radauti, unde a fost adusa cu urme de violenta pe corp.

Copila a declarat ca a mers cu doi baieti, de 16 ani si de 17 ani, la domiciliul lui Alexandru M., de 83 ani, toti din orasul Solca, unde a consumat bauturi alcoolice aduse de cel din urma si nu-si aminteste nimic din ce s-a intamplat ulterior.

In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca fetei i s-a spus initial ca nu va pati nimic, urmand doar sa induca in eroare persoana in varsta pentru obtinerea unei sume de bani. Cei trei, impreuna cu barbatul de 83 de ani, au consumat bauturi alcoolice la locuinta acestuia din urma, iar ulterior tinerii dar si batranul au intretinut relatii sexuale cu minora, profitand de starea acesteia de betie.

Citeşte şi: Fata violată de 7 vasluieni se mărită. Vezi cum arată viitorul ei soţ şi cu ce se ocupă