Momente cumplite pentru Ruby. Vedeta a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale

Ruby a vorbit despre sperietura pe care a trăit-o din cauza celei mai importante persoane din viața ei, bunica Gherghina.

10 ian. 2023, 19:04
Momente cumplite pentru Ruby. Vedeta a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale
Ce s-a întâmplat cu bunica lui Ruby

Ruby a dezvăluit că bunica ei s-a trezit în urmă cu puțin timp cu un ochi roșu, iar vedeta s-a speriat foarte tare. De teamă să nu i se fi întâmplat ceva grav, acestea au mers de urgență la doctor. Totul s-a rezolvat, așa că vedeta a putut sta liniștită. Ea a mai spus că cea mai mare dorință a ei este ca bunica sa să fie sănătoasă.

În ceea ce privește planurile de viitor, Ruby spune că de obicei nu își face prea multe, pentru că nu își dorește să fie dezamăgită în cazul în care acestea nu îi vor ieși.

Pentru cântăreață, bunica reprezintă cel mai frumos și prețios dar de la Dumnezeu. Bătrâna este cea care a crescut-o pe artistă încă de la vârsta de trei ani, deoarece părinții ei au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate.

„Am o relație specială cu ea, ca orice nepoată cu mamaia ei sper. Dacă nu, eu v-aș spune tuturor să vp iubiți bunicii cel mai mult, pentru că sunt cei mai drăguți și cele mai mari bogății din viața noastră și atât timp cât îi avem trebuie să îi adorăm.

Citește și: Simona Gherghe, anunţ trist pe Facebook: „Nimeni nu pleacă de bine de acasă!”

Eu o ador pe mamaie și am o relație specială cu ea. Este normal, ea m-a crescut, m-a educat. Părinții mei au fost plecați la muncă în străinătate, iar eu am rămas în grija ei. A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui. A umplut orice gol ar fi putut exista”, a declarat Ruby în urmă cu ceva timp.

Ruby se laudă cu o bunică cool

Ruby a serbat-o pe bunica ei, anul trecut, în club. Aceasta a susținut un concert de Halloween, iar timp de 40 de minute bunica Gherghina a aplaudat continuu, a râs și s-a bucurat de moment.

Citește și: Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face furori printre bărbați la doar 22 de ani! Wow cum arată! Fata de bani gata trăiește pe picior mare cu banii mamei ei! GALERIE FOTO

La finalul show-ului, Ruby și-a îmbrățișat bunica, iar toată lumea prezentă i-a cântat „La mulți ani!”.

„La mulți ani, mamaie! Te iubesc din tot sufletul meu și să trăiești sănătoasă. Ești viața mea!”, i-a spus artista la microfon. Bunica a fost foarte emoționată atunci când a văzut tortul, șampania și artificiile.