Momente CUMPLITE pentru WHAT’S UP. Ce s-a întâmplat cu artistul la o lună după scandalul cu POLIŢIA

What's Up se confruntă cu mari probleme după ce, la sfârşitul anului trecut, a fost încătușat de Poliție după un scandal monstru cu iubita sa.

07 ian. 2020, 14:57
Momente CUMPLITE pentru WHAT’S UP. Ce s-a întâmplat cu artistul la o lună după scandalul cu POLIŢIA

What’s Up a pierdut mai multe concerte pe care acesta le avea programate în perioada sărbătorilor de iarnă, după ce mai mulți organizatori de evenimente au decis să rezilieze contractele cu celebrul cântăreț. Din această cauză, What’s Up ar fi pierdut sume colosale.

Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist. „A venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat”

Mai mult decât atât, familia artistului ar insista ca el să își trateze problemele de comportament.

„Dacă nu a mai avut concerte, Marius a stat cuminte de sărbători. A petrecut în sânul familiei. Aceștia încearcă să-l convingă să meargă la specialist ca să își trateze problemele”, a dezvăluit o persoană din anturajul cântărețului pentru Cancan.

What’s Up, Marius Ivancea pe numele din buletin, a fost luat pe sus de polițiști, pe 9 decembrie, și dus la secție. Totul după ce artistul a făcut scandal la el acasă, iar Alice Badea, iubita lui, a sunat la 112. Ajuns la secție, What’s Up a continuat să amenințe verbal polițiștii.

Detalii şoc din dosarul lui What’s UP: A MUŞCAT de picior un poliţist care a intervenit la locuinţa iubitei sale

Povestea de dragoste între Alice Badea și What’s Up a început în luna august a anului trecut, potrivit mărturisirilor făcute de artist. Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO.