Momente de coșmar pentru o cântăreață de manele și familia acesteia:”Au venit cu pumnalele, pe nepotul meu l-au nenorocit”

O cunoscută câtăreață de manele a trecut prin momente de de coșmar. Mai multe persoane au pătruns în toiul nopții în locuița vedetei și i-au atacat familia.

16 aug. 2022, 17:25
Momente de coșmar pentru o cântăreață de manele și familia acesteia:”Au venit cu pumnalele, pe nepotul meu l-au nenorocit”

Sorina Guță este în stare de șoc. Manelista susține că a trăit scene desprinse parcă din Vestul Sălbatic, atunci când mai multe persoane i-au atacat familia chiar în propria locuință. Vedeta acuză poliția Timișoara că nu a mișcat un deget în acest caz.

Citește și Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele. A dezvăluit ce suma câştiga pe lună: „Făceam băşici la mâini”
Mai multe persoane înarmate cu pumnale au dat buzna în casa Sorinei Guță, în toiul nopții și l-au bătut unul dintre nepoții acesteia. Vedeta nu a dezvăluit care a fost motivul acestui incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

„Ieri l-au chemat la City Shopping și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotul meu. (…) Azi noapte au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Astăzi nu mai ținem niciun copil în casă”, a declarat Sorina Guță, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În urma acestui incident, manelista se simte lipsită de apărare în orașul în care locuiește, spunând că poliția din Timișoara este coruptă și că nu a mișcat un deget în acest sens. Femeia a mai spus că a cerut protecția autorităților, dar până în acest moment, nimeni nu a venit să-i apere familia. De aceea, cântăreața nu știe cui să mai ceară ajutorul și întreaga sa familie trăiește în teroare din cauza indivizilor respectivi. Sorina Guță a făcut un apel disperat și speră că totul se va termina cu bine.

„Nu îi ia organele de Poliție. Au intrat peste noi în casă și ne-am ascuns și am fugit. A pus o sumă de bani (n.r o familie) am înțeles 9, 10 mii, au plătit. Să știți că fug din casă! Nu se lasă până nu ne ia și fetele minore din casă și le duce în pădure. Sunt dovezi și martori. Poliția din Timișoara e corupută. Am cerut protecția Poliției, nu vine nimeni”, a mai declarat artista pentru Antena Stars.

Citește și Cum a reacționat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, când și-a văzut soțul pe internet. Mesaj emoționant pentru „regele manelelor”