Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele. A dezvăluit ce suma câştiga pe lună: „Făceam băşici la mâini”

Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele. Este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România şi nu se poate plânge de situaţia financiară. Însă, nu mereu a avut bani din belşug. Înainte să facă bani din muzică, artistul a lucrat la CFR.

10 ian. 2022, 22:17
Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele. A dezvăluit ce suma câştiga pe lună: „Făceam băşici la mâini”
Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele

Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele. Chiar dacă acum se bucură de un real succes pe piaţa muzicală de manele, dar şi de câştiguri financiare spectaculoase, când era adolescent, Guţă a fost nevoit să lucreze la munca de jos pentru a putea să îşi întreţină familia, la aproape 16 ani avea deja primul copil, pe Nicoleta.

Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele

Când Mariana, soţia mea, mi-a zis că a născut fată, i-am zis să rămână la spital, să nu mai vină acasă. Eram dilău, pus pe scandal. Nu voiam să mă duc să o înregistrez şi nici nu am înregistrat-o. A trecut un an şi ceva, când s-a descoperit că pe certificatul de naştere era trecut numele mamei, iar la tată era tras o linie.

La scurt timp, m-am angajat la CFR, ca zilier. Era primul mei loc de muncă. Am muncit foarte mult acolo, strângeam cu lopata, cu furca. De la Petroşani până la Craiova ştiu fiecare centimetru de cale ferată. Făcusem băşici la mâini. Acolo am lucrat vreo doi ani.

Primii mei bani au fost 700 de lei, era avansul. Pe lună, luam în total cam 1400 de lei„, a dezvăluit Nicolae Guţă.

Citeşte şi: Fostele iubite ale lui Nicolae Guţă, bătaie mare pe inima manelistului. Sorina şi Narcisa, schimb de replici neaşteptat: „Stai cuminte că Guţă e al meu. Când te prind, te fac tocană”

Ce semnificaţie are tatuajul de pe frunte

Nicolae Guţă îşi divinizează tatăl, chiar dacă a decedat în urmă cu foarte mulţi ani. Îi poartă un respect enorm, iar pentru a-şi amimti mereu de el şi de învăţăturile lui, şi-a tatuat pe frunte un mesaj dedicat  lui.

Tatăl meu chiar a fost, cu toată modestia, şmecher, în adevăratul sens al cuvântului. A avut foarte mulţi bani, undeva la 600.000- 700.000 de lei. Mama mea era mare ghicitoare, dar nu ştia nimic. Le dădea vrăjeală la gagici. Nu le lua nici mulţi bani, să nu fie pierdere semnificativă la buzunare.

Tatăl meu a fost bolnav mulţi ani, vreo zece ani. În acel timp, trăiam din ce agonisese părinţii mei.

Motivul pentru care m-am tatuat pe frunte este o recunoştinţă faţă de tatăl meu. Eu am fost crescut în stil sovietic. În copilărie, eram spurcat, cum se zice la noi. Lipseam de acasă cu zilele. Din cauza asta, tata mi-a dat cafteală pentru tot neamul meu.

Acest tatuaj, de fiecare dată când îl văd, îmi impune frică, respect, pentru că mă gândesc la tatăl meu„, a mai povestit manelistul într-o emisiune online.