Momente de cumpănă pentru Alexandra Stan. Artista este în depresie din cauza succesului: ”Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani”

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. De-a lungul timpului, artista a avut parte de suișuri și coborâșuri în carieră, iar la un moment dat aceasta a dispărut din lumina reflectoarelor, spre surprinderea fanilor care s-au întrebat în permanență ce s-a întâmplat.

25 mai 2023, 20:12
Momente de cumpănă pentru Alexandra Stan. Artista este în depresie din cauza succesului: ”Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani”
Momente de cumpănă pentru Alexandra Stan. Recent, Alexandra Stan a dezvăluit că în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme privind cariera sa

Momente de cumpănă pentru Alexandra Stan. Recent, Alexandra Stan a dezvăluit că în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme privind cariera sa.

Citește și Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea un bărbat cu bani. „Eu nu aș putea să fiu cu cineva pentru că are bani”

Momente de cumpănă pentru Alexandra Stan

Artista a recunoscut că viața în industria muzicală din România nu este una ușoară și că așteptările pe care le avea în copilărie s-au dovedit a fi diferite atunci când a pătruns în această lume.

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vei la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine”, a declarat Alexandra Stan, într-un videoclip postat pe Instagram.

Mai mult, artista a mărturisit că în ultimii ani, s-a confruntat cu depresia și a lucrat mult cu ea să treacă peste stările de rău.

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album”, a mai spus Alexandra Stan.

Cântăreața a subliniat că din experiențele pe care le-a trăit a  învățat să nu mai aibă așteptări de la nimeni și să fie mai consecventă.

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mai spus cântăreața.

Citește și Alexandra Stan şi Tristan Tate, despărţire cu scandal după ce au apărut poze intime cu ei: „Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat”