Sorina Guță trece prin momente grele din cauza problemelor la inimă. Manelista încă nu poate merge în Turcia pentru operație

Manelista Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță, nu poate ajunge încă în Turcia pentru operația la inimă. În urmă cu o lună, medicii nu au dorit să o opereze, considerând că procedura era prea riscantă la acel moment din cauza stării ei de sănătate.

06 sept. 2022, 09:31
Sorina Guță trece prin momente grele din cauza problemelor la inimă. Manelista încă nu poate merge în Turcia pentru operație

Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guța are probleme grave de sănătate

Viața fostei maneliste, Sorina Guță, a fost pusă în pericol din cauza unui diagnostic pus la inimă. Femeia a ajuns în Turcia pentru o intervenție complicată, dar nu putut fi operată, deoarece medicii au considerat că nu poate să supraviețuiască. Pentru a putea ajunge în sala de operație fără ca viața să îi fie pusă în pericol, a urmat un tratament timp de câteva săptămâni. Artista a finalizat tratamentul, însă încă nu se poate opera, de data aceasta motivul fiind altul.

De ce nu se poate opera artista

Sorina a fost aproape de moarte din cauza problemelor de sănătate. Acum starea ei este mult mai bună, după ce a mers la clinica din Turcia, unde trebuia să se opereze și să își rezolve problemele. Medicii nu au putut să o opereze, artista având tensiunea foarte mică și saturația scăzută, iar această intervenție ar fi putut să fie fatală și aceasta să nu se mai trezească din anestezie, conform spynews.ro.

Femeia a fost trimisă acasă pentru a urma un tratament care să o ajute să își stabilizeze starea și să se întoracă în Turcia pentru operație. „Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Am așteptat să termin tratamentul pe care mi l-au dat până acum și să mă reîntorc în Turcia înapoi. Am terminat tratamentul de 10 zile, dar nu m-am întors înapoi în Turcia, să vedem când mă duc, urmează să sun eu. mă simt mult mai bine, față de cum am fost. Nu mai am nevoie de oxigen, mă simt bine.”, a declarat aceasta.

Motivul pentru care nu se poate opera momentan este lipsa banilor. Intervenția costă 13.000 de euro, bani pe care artista i-a avut deoarece a fost ajutată de cântărețul Tzancă Uraganu, care le-a cerut oamenilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare să o ajute pe Sorina. Însă o parte din bani au fost dați pe tratament, iar acum fosta manelistă se găsește în situația de a mai avea nevoie de bani: „Motivul pentru care n-am mai mers acum înapoi în Turcia e că nu prea mai sunt bani, s-au mai dus pe tratamente, s-au mai dus din bani. Mai am nevoie de vreo 3.000 și ceva de euro.”

Intervenția constă în schimbarea valvei principale de la inimă care pompează sângele și duce oxigenul în plămâni, pentru că în momentul de față, aceasta este distrusă.

Citește și: Sorina Guță, intervenție chirurgicală dificilă în Turcia. Momente grele pentru cântăreață: „Trebuie schimbată valva principală”

Sorina Guță nu se luptă doar cu boala

Problemele de sănătate ale Sorinei nu sunt singurele care îi dau bătăi de cap. Aceasta se teme pentru viața ei pentru că mai muți indivizi au intrat în locuința acesteia și l-au atatcat pe nepotul femeii care locuiește cu ea.

Aceasta presupune cine ar putea fi bărbații și crede că aceștia au fost plătiți să îl atace pe nepot, din cauză că acesta s-a căsătorit cu o fată a cărei familii nu a fost de acord cu asta.

„Sunt căutați de poliție, bănuim pe cineva, sunt unii dintre oamenii care l-au bătut pe nepotul meu, că ei au fost plătiți și cu siguranță se știe 100% sunt și probe că au fost plătiți cu sume mari. Aici locuiesc în casă cu nepotul meu, cu familia, se știe că vrea să-i facă rău pentru fata pe care nepotul meu a luat-o de nevastă, părinții ei nu au lăsat-o înapoi, acum se țin de capul lui.”, a mai spus Sorina.

Citește și: Decizia radicală luată de Sorina Guţă, după ce a învins moartea: „Întodeauna Dumnezeu m-a salvat”