Nicolae Guţă refuză să o ajute financiar pe Sorina. Prima reacţie a manelistului după ce a aflat de boala fostei sale mari iubiri: „A fost cu bărbaţi pe ascuns”

Sorina Şerban se confruntă cu o gravă afecţiune a plămânilor şi are nevoie urgent de transplant. Fosta manelistă nu dispune, însă, de banii necesari pentru această intervenţie care ar trebui să aibă loc în Turcia, astfel că, de la sfârşitul lunii mai, de când s-a aflat de boala ei, colegi de breaslă şi fani s-au mobilizat şi au contribuit în măsura posibilităţilor. Singurul care nu a avut nicio reacţie până acum este fosta ei mare iubire şi partener de scenă, Nicolae Guţă.

13 iun. 2022, 22:02

Nicolae Guţă a avut, în sfârşit, o primă reacţie vizavi de boala manelistei Sorina. Deşi şi-a exprimat regretul pentru situaţia dificilă în care se află fosta lui mare iubire, Guţă pare că îi poartă, totuşi, ranchiună. Potrivit spuselor manelistului, Sorina ar fi umblat cu mai mulţi bărbaţi pe ascuns. În plus, Guţă a afirmat că i-a dat sume uriaşe atunci când erau împreună şi că banii pe care îi câştigă acum îi ajung doar să-şi întreţină familia.

‘’De ceea ce i se întâmplă Sorinei, sincer îmi pare rău, pentru că fiecare trăim în locul nostru, murim în locul nostru și nu putem lua zilele nimănui. Adică, în ideea în care să trăim din zilele cuiva. Chiar îmi pare rău și, Doamne ferește, de ce i se întâmplă. Între mine și Sorina, dacă nu mă înșel, sunt 17-18 ani de când nu mai este nimic. Pe parcursul vieții ei, de când nu mai suntem amândoi, nu o spun în sensul rău al cuvântului, bărbați cu care a fost pe ascuns, mai mult sau mai puțin. Eu sunt într-un alt context al vieții, am drumul meu. Eu am pe cine să ajut, am 12 copii. Aceștia care se bat cu cărămida în piept sau cu pumnul în piept, nu vreau să dau nume sau să bat apropouri cuiva, cine vrea să ajute să își bage mâna în buzunar.

Citeste si Gest impresionant al Narcisei, fosta soţie a lui Guţă, după ce a aflat că Sorina manelista este grav bolnavă. Şi-a mobilizat urmăritorii de pe TikTok ca să strângă bani pentru fosta ei rivală

Nu trebuie să o facă cu zarvă sau cu alai sau cu televiziune sau cu postări pe Facebook. Pe parcursul vieții, consider că i-am dat foarte mulți bani Sorinei. Este Dumnezeu deasupra mea și vede dacă mint. Și asta o pot demonstra chiar cu martori pentru că în perioada în care am stat cu Sorina, o poate spune o întreagă formație, i-am dat foarte mulți bani, dar nu mai contează. Cine vrea să ajute, să ajute. De mine depind… poate sunt 50 de oameni pe care eu îi știu și care în fiecare dimineață când se trezesc, eu trebuie să am grijă de hrana lor. Am o familie foarte numeroasă’’, a declarat Nicolae Guță la Antena Stars.

În finalul mesajului său, Guţă i-a recomandat Sorinei să se roage cât mai mult posibil la Dumnezeu.

‘’Să se roage Domnului, că la mâna Domnului suntem toți și de aici în colo să fie atentă cu viața ei, cum sunt și eu atent cu viața ea. Să avem grijă și chiar frică de ziua de mâine pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă’’, a conchis Nicolae Guţă.

Citeste si Sorina, fosta iubită a lui Guţă, aruncă bomba! De ce a renunţat să mai frecventeze comunitatea pocăiţilor: „Mă puneau să cer bani că-L laud pe Dumnezeu în cântări! N-am vrut! El nu mi-a luat mie bani când mi-a dat voce”