Bănel Nicoliţă face dezvăluiri şocante. Cum a fost şantajat de tatăl său: „Ce credeţi că a făcut?”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că tatăl său l-a șantajat ani la rând, până când a avut curajul să pună piciorul în prag, deşi a avut tot timpul grijă de acesta.

29 oct. 2022, 17:27
Bănel Nicoliţă face dezvăluiri şocante. Cum a fost şantajat de tatăl său: „Ce credeţi că a făcut?”
Bănel Nicoliţă face dezvăluiri şocante. Cum a fost şantajat de tatăl său

Bănel Nicoliţă face dezvăluiri şocante. Ajuns la 37 de ani, fostul internaţional român a trecut printr-o perioadă foarte dificilă după ce s-a lăsat de fotbal, dar nici copilăria sau timpul în care a fost jucător activ nu au fost lipsite de greutăți. Invitat la emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Bănel Nicoliță a povestit cum tatăl său l-a șantajat ani la rând!

Bănel Nicoliţă regretă divorţul de fosta soţie: „Am luat decizii proste”. Cum l-a chemat Băsescu la masă: „Unde e ălă micuţu’, bruneţel”

„În momentul în care el a ajuns în Franța. Mi-a spus: „Eu sunt în Franța!”. I-am spus: „Foarte bine, nu-ți mai dau nimic!”. Pentru că el de fiecare dată când apărea pe undeva, îmi cerea: „Dacă nu-mi dai, mă duc la televizor!”. Eu i-am demonstrat, cu niște hârtii… eu banii pe care îi trimiteam lună de lună erau printr-un frate, care îi băga în cont, pe numele lui. Și aveam facturi. I-am arătat o dată și după gata. De când i-am arătat chitanțele, nu mi-a mai cerut un ban!”, a spus fostul fotbalist de la Poli Timişoara, Steaua, FC Nantes şi AS Saint Etienne.

Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok. A pierdut toţii banii încasaţi ca fotbalist

„Acolo cred că a fost pasul important făcut de mine către tatăl meu, să-i demonstrez că nu merge așa. Nu mă poți păcăli tot timpul și nu mă poți șantaja la infinit. Dacă sunt copilul tău, trebuie să ai puțin respect. Dacă tu ai luat o decizie să te desparți de mama mea e decizia ta, nu mă interesează cu cine umbli… Eu vreau doar să îți ofer sprijinul când ai nevoie. Eu i-am luat o casă și ce credeți că a făcut? Nici nu era casa lui, era caterincă. Eu i-am dat banii, mi-am făcut datoria de copil. După trei săptămâni mi-a spus că a plecat. Nu sunt fraier. Ți-am demonstrat doar că sunt băiat deștept, nu sunt fraier și nu mai merge cu șantajul. Gata, stop! Și ușor, ușor a cedat când a văzut că pun piciorul în prag. Când mă vedea că sunt așa timid, mă călca”, a mai precizat Bănel Nicoliță.