Momente de groază pentru fotbalistele de la Arsenal, după ce avionul a luat foc

Avionul care transporta echipa de fotbal feminin Arsenal Londra a luat foc, sportivele trăind adevărate momente de groază.Incidentul a avut loc duminică seară pe pista aeroportului Braunschweig din Germania, după semifinala Ligii Campionilor, disputată duminică seara, împotriva celor de la Wolfsburg.

24 apr. 2023, 23:48
Momente de groază pentru fotbalistele de la Arsenal, după ce avionul a luat foc

Avionul care transporta echipa de fotbal feminin Arsenal Londra a luat foc. Evenimentul a avut loc în timpul decolării, aeronava lovind un stol de păsări. Din fericire, piloții au oprit avionul imediat și pasagerii au fost evacuați. Nimeni nu a avut de suferit, dar momentele de panică trăite de jucătoarele de la Arsenal nu vor fi uitate ușor.

Citește și Sabin Ilie a pierdut 600.000 de dolari la poker. Era salariul pe un an în China: „Nu am nicio scuză. Am greşit”

Aeronava decola spre Londra, după meciul disputat de britanice împotriva lui Wolfsburg, în semifinalele Ligii Campionilor, partidă încheiată la egalitate, scor 2-2.

Pentru piloți, astfel de incidente au devenit, deja obișnuință, fiind numeroase exemplele în care aeronavele au avut probleme din cauza stolurilor de păsări.

Citește și Gică Hagi dezvăluie ce salariu lunar are la Farul. Suma incredibilă pe care o încasează „Regele”

De altfel, tot duminică seara, în SUA, un avion a avut probleme din aceeași cauză și a fost nevoit să aterizeze.Avionul plecase duminică de pe Aeroportul Internațional John Glenn Columbus din Ohio și se îndrepta spre Phoenix, Arizona, iar la 40 de minute de la decolare, unul dintre motoare a luat foc după ce aeronava a lovit un stol de păsări.