Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din copilărie: „Am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun”

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri emoționante din copilărie. Prezentatoarea își amintește cum arătau sărbătorile atunci când era copil, când Moș Crăciun nu venea în fiecare an sau bradul nu era împodobit cu globuri și accesorii, ci cu bomboane.

20 dec. 2022, 12:25
Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din copilărie: „Am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun”
Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din copilărie

Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din copilărie. Jurnalista a dezvăluit că în prezent se bucură din tot sufletul de perioada sărbătorilor, de colinde, de globuri, podoabe și tradițiile românești, însă recunoaște că nu îl așteaptă pe Moș Crăciun și asta pentru că, uneori, în copilărie, Moș Crăciun nu mai venea și nu se punea problema darurilor de sub pom.

Citește și: Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane: „Îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani”

Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din copilărie

Pare de nepovestit în această perioadă plină de bucurie, a Sărbătorilor, dar Crăciunul pentru mine nu are doar aroma de belșug. Vrând-nevrând, gândul îmi zboară la o copilărie cu neajunsuri, cu un brad golaș, în care atârnau câteva bomboane din habar nu am ce, înfășurate în hârtie colorată, cu franjuri albe la capete.

Da, am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun, la care Moșul nu a venit întotdeauna, pentru care masa de Crăciun arăta puțin diferit de o masă zilnică… Poate, acesta este motivul pentru care, azi, mă bucur de Crăciun, de brazi, podoabe, colinde, daruri, dar nu îl aștept. Îl las pur și simplu să vină, când vrea și cum vrea el!

Cea mai frumoasă tradiție la care nu ar trebui să renunțăm niciodată este trecere pe sub masă a copiilor la sărbătorile de Paște. Atunci când trecem pe sub o masă, copilul are o senzație de siguranță și pentru că în fiecare an, crescând, vede că masa e mai mică, are un reper, își aduce aminte chipurile bunicilor care îl însoțeau, apoi dispariția lor.

De fiecare dată când trec pe sub masă și apoi, adulți, renunță la obiceiul ăsta, își aduc aminte de oamenii care i-au născut, crescut, educat și făcut cine sunt azi„, a declarat Teo Trandafir, pentru Wowbiz.ro.