Momente de groază pentru un jurnalist francez! O rachetă rusească a explodat în spatele său chiar în timpul unei transmisiuni în direct

Un jurnalist francez și-a văzut moartea cu ochii, după ce o rachetă rusească a explodat în apropierea sa, în timp ce transmitea în direct ultimele detalii despre războiul din Ucraina.

03 ian. 2023, 17:09
Momente de groază pentru un jurnalist francez! O rachetă rusească a explodat în spatele său chiar în timpul unei transmisiuni în direct
Momente de groază pentru un jurnalist francez!

Momente de groază pentru un jurnalist francez! Jurnalistul francez se afla în localitatea Druzhkivka, lângă orașul ucrainean Kramatorsk și în momentul în care transmitea în direct ultimele detalii despre situația de pe front, o rachetă rusească a explodat chiar în spatele său.

Citește și Volodimir Zelenski: „Rusia are în plan un atac prelungit cu drone Shahed. Mizează pe epuizare”

Momente de groază pentru un jurnalist francez!

Paul Gasnier, reporter la televiziunea TMC, se pregătea să își încheie transmisiunea în direct din localitatea Druzhkivka, din regiunea Donețk, în momentul în care racheta rusească a explodat chiar în apropierea sa. Întregul moment al exploziei a fost surprins în direct, iar colegilor reporterului din platoul televiziunii franceze TMC au rămas înmărmuriți atunci când au văzut imaginile șocante.

Potrivit autorităților ucrainene, două persoane au fost rănite în urma exploziei.

Din fericire, atât reporterul cât și colegii săi de la televiziunea franceză nu au fost răniți, în schimb, un alt jurnalist, de la postul de știri german BILD, a fost rănit ușor la cap.

Atac cu drone la Kiev, Rusia distruge infrastructura energetică în capitala Ucrainei

Rusia a atacat din nou infrastructura critică a Ucrainei folosind drone, în noaptea de duminică spre luni, în Kiev şi în zona din jurul oraşului, au anunţat oficiali ucraineni, potrivit Reuters.

Pentru a doua noapte consecutiv, Rusia a atacat Kievul. “Este foarte mare zgomot în regiune şi în capitală: atacuri nocturne cu drone. Ruşii au lansat câteva valuri de drone Shaahed. Ţintind facilităţi critice de infrastructură. Apărarea antiaeriană lucrează”, a explicat pe Telegram guvernatorul Kievului, Oleksi Kuleba.

Până la ora locală 03.00, sistemele ucrainene de apărare antiaeriană au distrus 16 obiecte deasupra Kievului, a precizat administraţia militară a oraşului. Sirenele sunau în acel moment de cel puţin trei ore.

Mai devreme, resturile unei drone distruse deasupra Kievului au căzut într-o zonă din nord-est, rănind o persoană, a anunţat primaru Vitali Kliciko. Un tânăr de 19 ani a fost transportat la spital.

Autorităţile militare din estul Ucrainei au anunţat că sistemmele antiaeriene au distrus luni dimineaţă nouă drone de fabricaţie iraniană în regiunile Dnipropetrovsk şi Zaporojie.

Citește și VIDEO. Furie şi doliu în Rusia după ce zeci de soldaţi adăpostiţi într-o şcoală au fost spulberaţi de rachetele lui Zelenski