Momente de panică la nunta Oanei Roman. Vezi ce nu a arătat nicio televiziune

Extaz şi agonie pentru Oana Roman, duminică, ziua în care s-a căsătorit cu Marius Elisei. Deşi a fost fericită că trăieşte cea mai frumoasă zi din viaţă, vedeta a trecut şi prin clipe grele, din cauza operaţiei de cezariană.

16 iun. 2014, 18:13

Oana Roman este în culmea fericirii. Vedeta s-a căsătorit religios şi şi-a botezat fetiţa. Vedeta a fost condusă către altar de tatăl său, cu toate că înainte de eveniment s-a vehiculat informaţia că Petre Roman ar fi refuzat invitaţia tocmai pentru a evita un moment neplăcut prin reîntâlnirea cu fosta sa soţie.

Imediat după nuntă au ieşit la iveală însă noi detalii despre eveniment.

În timpul nunţii, se pare că Oana Roman a avut probleme de sănătate. În biserică, vedetei i s-a făcut rău şi la un moment dat i s-a adus un scaun pentru a se aşeza. Potrivit libertatea.ro, starea de slăbiciune a survenit din cauza operaţiei de cezariană suferite acum câteva săptămâni, când, din cauza unei infecţii urâte, a fost la un pas de moarte. Era de aşteptat, de altfel, ca Oana să nu reziste prea mult în picioare, întrucât medicii i-au recomandat odihnă cât mai multă şi să se ferească de efort.

Citeşte şi Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

Oana a avut parte de o surpriză foarte plăcută atunci când a primit un buchet de flori superb chiar de la frăţiorul ei mult mai mic, Petrus, fiul lui Petre Roman din căsnicia cu Silvia Chifiriuc.

Citeşte şi OANA ROMAN s-a căsătorit. Vezi cine i-a făcut CEA MAI FRUMOASĂ surpriză GALERIE FOTO

Toată lumea a fost surprinsă când l-a văzut pe puştiul de patru ani şi jumătate la nuntă, iar momentul în care i-a oferit Oanei un buchet de flori a făcut deliciul asistenţei.

După ceremonia religioasă, a urmat petrecerea de la Palatul Ştirbey. Sala a fost decorată cu alb şi roz, pentru a se potrivi atât cu ideea de nuntă, cât şi cu cea de botez al unei fetiţe.

Atmosfera a fost întreţinută de DJ Angro, iar invitaţii s-au delectat cu un meniu special cu preparate din bucătăria internaţională.