OANA ROMAN s-a căsătorit. Vezi cine i-a făcut CEA MAI FRUMOASĂ surpriză GALERIE FOTO

Oana Roman este în culmea fericirii. Vedeta s-a căsătorit religios şi şi-a botezat fetiţa, iar alături de ea a fost şi tatăl ei, Petre Roman, în ciuda faptului că în ultimii ani acesta nu a avut o relaţie cu mama sa, Mioara Roman, pe care a părăsit-o pentru mai tânăra Silvia Chifiriuc, cu care are un băieţel.

15 iun. 2014, 15:23

Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, au organizat o petrecere mare la Palatul Ştirbey. Aproximativ 300 de persoane le vor fi aproape la recepţia organizată după ce s-au cununat religios şi şi-au botezat fetiţa, pe micuţa Maria Isabela.

Oana Roman are pentru duminică o ţinută creată chiar de sora ei, în timp ce micuţa Maria Isabela va purta trei rochiţe superbe.

Fiica fostului prim ministru Petre Roman a reuşit să lase în urmă toate neplăcerile cauzate de probleme de sănătate avute după naştere şi s-a concentrat pe organizarea evenimentului.

Citeşte şi Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

Toate detaliile fiind puse la punct, Oanei Roman i-a rămas doar să se bucure de cea mai importantă zi din viaţa ei, după naşterea micuţei Maria Isabela.

De altfel, Oana a avut parte de o surpriză foarte plăcută atunci când a primit un buchet de flori superb chiar de la frăţiorul ei mult mai mic, Petrus, fiul lui Petre Roman din căsnicia cu Silvia Chifiriuc. Toată lumea a fost surprinsă când l-a văzut pe puştiul de patru ani şi jumătate la nuntă, iar momentul în care i-a oferit Oanei un buchet de flori a făcut deliciul asistenţei.

Oana Roman a fost condusă către altar de tatăl său, cu toate că înainte de eveniment s-a vehiculat informaţia că Petre Roman ar fi refuzat invitaţia tocmai pentru a evita un moment neplăcut prin reîntâlnirea cu fosta sa soţie.

După ceremonia religioasă, urmează petrecerea de la Palatul Ştirbey. Sala a fost decorată cu alb şi roz, pentru a se potrivi atât cu ideea de nuntă, cât şi cu cea de botez al unei fetiţe.

Atmosfera va fi întreţinută de DJ Angro, iar invitaţii se vor delecta cu un meniu special cu preparate din bucătăria internaţională.