Imagini horror la Timișoara, cu efectul drogului Zombie! Cum a fost găsită o tânără în centrul orașului VIDEO

Imagini șocante în centrul orașului Timișoara! Oamenii care au trecut miercuri după-amiaza în zona Catedralei Mitropolitane au rămas șocați când au văzut o tânără care stătea cu capul în jos, pe o bancă.

24 feb. 2023, 09:31
Imagini horror la Timișoara, cu efectul drogului Zombie! Cum a fost găsită o tânără în centrul orașului VIDEO

Faimosul drog Zombie  face ravagii la Timișoara!  În ultima perioadă, mai mulți tineri au fost suprinși sub efectul acestei substanțe, oferind un tablou înspăimântător.

Citiți și: Drogul „zombie” face ravagii printre tineri! O dată la 5 minute o persoană moare de supradoză. „Am găuri în picioare și tălpi”

Imagini horror în centrul orașului Timișoara

Fata a fost filmată miercuri după-amiaza, în centrul orașului, unde a fost găsită încovoiată, pe o bancă, în dreptul stației de tramvai de la Catedrala Mitropolitana, potrivit opiniatimisoarei.ro

Oamenii au fost șocați când au văzut-o cum stătea aplecata, cu mâinile atârnându-i pe lângă corp. Fata nu se mișca si nici nu părea să audă ce se întâmplă în jurul ei.

Un trecător a încercat să îi vorbească tinerei, însă aceasta nu a avut nicio reacție, motiv pentru care a sunat la 112.

Imginile au fost filmate de un bărbat din Timișoare, care a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la efectele devastatoare pe care le are acest drog asupra unor oameni cu vârste atât de fragede.

Drogul „Zombie” este denumit și „tranq” și distruge viețile a sute de mii de oameni din întreaga lume. Cei mai mulți consumatori pot ajunge la amputarea membrelor, până la deces mai este doar un pas.

Deși este un drog popular pe străzile din SUA, iată că acum a devenit căutat și conumat și de tinerii din România. Șocant este că cele mai recente date arată că o persoană moare o dată la cinci minute din cauza acestui drog.

Citiți și: Dănuț, tânărul de 20 de ani mort în accidentul cumplit din Timișoara, era campion mondial la robotică. Clipe dureroase pentru familie și prieteni: „Drum lin, îngerașul nostru”