Momente de panică printre turiştii aflaţi la plajă, în SUA. Un rechin a fost surprins înotând aproape de mal

Au fost momente de panică în rândul turiştilor aflaţi pe o plajă din SUA. Un rechin uriaş a fost surprins în timp ce înota foarte aproape de mal.

17 aug. 2022, 08:59
Momente de panică printre turiştii aflaţi la plajă, în SUA. Un rechin a fost surprins înotând aproape de mal

Momente de panică printre turiştii aflaţi la plajă, după ce un rechin a apărut foarte aproape de mal. Oamenii s-au speriat şi au ieşit imediat din apă.

Momente de panică printre turiştii aflaţi la plajă, în SUA. Imagini terifiante

Citeşte şi Panică printre turiștii din Barcelona! Cinci plaje au fost închise din cauza rechinilor care au ajuns în apropiere de țărm

Totul s-a petrecut pe o plajă din Alabama, SUA. Potrivit primelor informaţii, se pare că rechinul şi-ar fi urmărit prada până apropape de mal, ajungând foarte aproape de turiştii care înotau liniştiţi.

După aproximativ un minut a plecat înapoi în larg. Din fericire, nu au existat victime.

Potrivit presei de peste ocean, persoana care a filmat scena mai văzuse un rechin cu câteva ore în urmă. Din fericire, nicio persoana nu a fost atacată.

Recent, doi rechini au provocat panică şi pe o plajă din Florida. Aceştia s-au apropiat extrem de mult de mal, iar oamenii au ieşit imediat din apă. Din fericire, nici atunci nu au fost victime.

Atacurile rechinilor sunt tot mai frecvente în zonele frecventate de turişti.O posibilă explicație a acestui fenomen e reprezentată de schimbare climatică, ceea ce afectează condițiile de viață ale rechinilor și din acest motiv ajung să vină atât de aproape de mal.

Până în prezent, experții susțin că Marea Neagră este sigură și nu ar putea ca rechinii să-și facă prezența. Însă încălzirea globală poate schimba peste ani situația.

Citeşte şi Fioroşii rechini Mako, vinovaţi de moartea Roxanei Donisan din Egipt, au fost văzuţi lângă o plajă frecventată de mulţi români în vacanţe