Momente dificile la Asia Express 2020. Gina Pistol a făcut anunţul: „Am avut probleme”

Asia Express 2020 se află pe ultima sută de metri, show-ul urmează să fie difuzat la Antena 1 peste doar câteva zile. Gina Pistul, alături de celelalte vedete au filmat episoadele emisiunii în Filipine şi au întâmpinat reale probleme, la care nu se aşteptau.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 15:56
Momente dificile la Asia Express 2020. Gina Pistol a făcut anunţul: „Am avut probleme”

Temperaturile de peste 35 de grade și umiditatea de 90% au fost greu de suportat și au creat probleme reale, mai ales pentru Gina Pistol.

Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare. A trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față”, a povestit Gina Pistol.

Citeşte şi: Ana Morodan a vrut să se sinucidă. Vedeta face declaraţii şocante: „Am cerut să mă internez la nebuni, am crezut că nu mai prind 2019”

Adda, Răzvan Fodor şi Ristei s-au plâns de căldură

Ca să înțelegeți un pic cum e aici, imaginați-vă că intrați într-o baie unde cineva a dat drumul la apă fiartă și a ținut ușa închisă. Cu toate astea, ei seara se învelesc cu plapuma pentru că sunt disperați după aerul condiționat, îl țin pe 15-16 grade. În casă e ca-n frigider, iar afară stau la bustul gol”, povestește Adda.

Și pentru echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, căldura a fost o problemă. „E jale mare când vine vorba de căldură. Cred că transpir și mă usuc de cel puțin 3-4 ori pe zi”, povestește chef Bontea. „Am întrebat un filipinez dacă la ei, în zona respectivă e mereu așa cald. Mi-a zis râzând că da, nu înțelegea de ce mi se pare ciudat. Organismele noastre sunt construite diferit. Aș vrea să îmbrac un localnic de aici cu o geacă și să-l duc la Miercurea Ciuc”, povestește Răzvan Fodor.

De când sunt în Asia mi s-a luat pielea de pe nas de vreo 4 ori. Se vede și că am purtat șapcă pentru că am fruntea în două culori”, povestește Florin Ristei.

Citeşte şi: Antonia, mesaj emoţionant pentru Alex Velea. Artistul a fost eliminat de la Asia Express

Când începe sezonul trei

Gina Pistol va prezenta show-ul produs de Mona Segall, care pune la bătaie un premiu de 30.000 de euro şi va debuta pe micile ecrane pe 15 februarie. În sezonul trecut banii au fost câștigați de CRBL și Oase (Ionuț Dongo). De altfel, Oase va fi co-prezentatorul Ginei Pistol în sezonul trei.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Concurenţii sezonului 3 s-au întors acasă. Ce au făcut prima oară când au ajuns

Regulile au fost aceleași, ca și în celelalte sezoane: un euro pe zi, fără cazare, fără mâncare sau fără transport.

Concurenții din sezonul trei: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui Ștefania, Nico și fiica ei Alexandra, Adda și soţul ei Cătălin, Florin Ristei și fratele său Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul său cel mai bun Radu, Alex Velea și Mario Fresh.