Momente dificile pentru Fuego. Veste tristă pentru fani: „Sunt dezamăgit!”

Fuego le-a dat o veste tristă fanilor săi. Din cauza evoluției cazurilor de Covid-19, concertul pe care trebuia să îl susțină pe 8 octombrie 2021 a fost anulat pentru a cincea oară!

04 oct. 2021, 14:56
Momente dificile pentru Fuego. Veste tristă pentru fani: „Sunt dezamăgit!”
Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. "Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!"

Momente dificile pentru Fuego. Concertele artistului au fost mereu unele dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Din păcate, concertul pe care trebuia să îl susțină pe 8 octombrie a fost anulat!

Momente dificile pentru Fuego

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook.

Fuego a izbucnit în lacrimi de ziua lui, la TV. Dezvăluiri despre tragedia neștiută a artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”

Fuego a precizat că, din cauza pandemiei, concertul a fost reprogramat pentru 1 martie 2022. „Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante! Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!”, a precizat Fuego.