Momente dramatice la un meci de handbal. O jucătoare S-A PRĂBUŞIT PE TEREN după ce a fost lovită sub bărbie

Portarul echipei de handbal feminin CSM Dunărea Giurgiu, Roxana Lifu, în vârstă de 18 ani, a leşinat de două ori, sâmbătă seară, în timpul meciului cu HC Danubius Galaţi, tânăra revenindu-şi după intervenţia echipei medicale.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 10:28
Momente dramatice la un meci de handbal. O jucătoare S-A PRĂBUŞIT PE TEREN după ce a fost lovită sub bărbie

Handbalista Roxana Lifu şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost lovită sub bărbie de o minge pe care încerca să o pareze, asistenta Serviciului de Ambulanţă Giurgiu acordându-i primul ajutor. Tânăra şi-a revenit după trei minute şi a reluat jocul.

Ulterior, Roxana Lifu a făcut câţiva paşi, după care a leşinat din nou, fiind necesară intervenţia cadrului medical prezent la meci. Ea şi-a revenit apoi, însă a rămas până la sfârşitul partidei pe banca de rezerve.

Potrivit Mediafax, până la acest incident, Lifu a mai solicitat îngrijiri medicale, după ce a fost lovită puternic în faţă de minge, dar şi pentru că a suferit o întindere la piciorul stâng, continuând să evolueze în poartă până în minutul 50 când a fost lovită sub bărbie de minge, scorul fiind în acel moment 21-16 pentru echipa oaspete.

În final, echipa de handbal feminin CSM Dunărea Giurgiu a pierdut partida pe teren propriu, din etapa a VIII-a a Diviziei A, seria A, scor 20-30.

Citeşte şi:  O handbalistă a fost găsită spânzurată în propria locuinţă VIDEO