O handbalistă a fost găsită spânzurată în propria locuinţă VIDEO

O handbalistă la Clubul Sportiv din Drobeta - Turnu Severin, în vârstă de 15 ani, a fost găsită de către mama sa spânzurată în apartamentul în care locuia. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
13 mai 2012, 14:07
O handbalistă a fost găsită spânzurată în propria locuinţă VIDEO

Luiza Purcăreaţă a fost găsită spânzurată de către mama sa duminică, în jurul prânzului, în debaraua apartamentului din Drobeta – Turnu Severin.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, un echipaj a fost chemat la faţa locului, dar medicii care au încercat resuscitarea mai multe zeci de minute nu au mai putut-o salva pe adolescentă.

Imediat după incident, vecinii au povestit că tânăra o sunase cu 20 de minute înainte pe mama sa şi i-a transmis că nu mai suportă situaţia şi că are de gând să îşi pună capăt zilelor.

Din primele informaţii, se pare că tânăra s-a referit la divergenţele pe care le avea cu tatăl său, după ce părinţii se despărţiseră.

Potrivit anchetatorilor, tânăra a lăsat un bilet în care îşi cere scuze familiei şi prietenilor pentru gestul său.

Trupul tinerei a fost dus la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru necropsie, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Luiza Purcăreaţă era una dintre cele mai bune handbaliste din cadrul Clubului Sportiv Drobeta Turnu Severin, colegele comparând-o adesea cu Luminiţa Huţupan.